Ero FBI ja USA marsalkkaFBI vs US Marshal

FBI, tai Federal Bureau of Investigation, on oikeuksia Yhdysvaltain Department of Justice. FBI toimii sisäisenä tiedustelupalvelu sekä liittovaltion rikollinen tutkii toimisto. Pidetään yksi vanhimmista liittovaltion lainvalvontaviranomaisten toimistot Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen Marshals on täytäntöönpano käsivarsi liittovaltion tuomioistuimissa.

Yhdysvaltojen Marshals ovat pääasiassa vastuussa tehokkaan toiminnan oikeusjärjestelmää suojaamalla virkamiehet ja Tribunal rakennuksia. Yhdysvaltojen Marshals isresponsible tuomioistuimissa turvallisuus, etsien karkureita, jotka palvelevat pidätysmääräyksiä, ja harjoittaa vanki liikenteen.

Vaikka Federal Bureau of Investigation auttaa tutkimuksessa, Yhdysvaltojen Marshals auttaa määräämällä jotta koko kansakunta.

Federal Bureau of Investigation on toimistoja 50 maassa taas Yhdysvalloissa Marshals rajoittuu alkuperämaa se liittyy liittovaltion tuomioistuimet.

FBI vastaa laskurin tiedustelu, terrorisminvastaisia, tietoverkkorikollisuuden, järjestäytynyt rikollisuus, julkisen korruption, suuret varkauksia, ja toimihenkilöiden rikoksista. Toisaalta US Marshals vastaa syömällä kaikille, jotka pidetään karannut.Federal Bureau of Investigation on pääkonttori J. Edgar Hoover rakennuksen Washington, ja Yhdysvalloissa Marshals pääkonttori on Arlington, Virginia.

Yhdysvalloissa Marshals on alle oikeusministeri ja johdossa on johtaja ja avustaa apulaisjohtaja. FBI myös johtaa johtaja ja on viisi toiminnallista oksat. Toimeenpaneva apulaisjohtaja hallinnoi kunkin oksat.

Yhteenveto:

1. FBI, tai Federal Bureau of Investigation, on oikeuksia Yhdysvaltain Department of Justice. Yhdysvaltojen Marshals on täytäntöönpano käsivarsi liittovaltion tuomioistuimissa.
2. US Marshals on pääasiassa vastuussa toiminnan tehokkuutta oikeusjärjestelmää suojaamalla virkamiehet ja Tribunal rakennuksia.
3. US Marshals vastaa tuomioistuimen turvallisuudesta, etsien karkureita, jotka palvelevat pidätysmääräyksiä, ja harjoittaa vanki liikenteen.
4. FBI vastaa laskurin tiedustelu, terrorisminvastaisia, tietoverkkorikollisuuden, järjestäytynyt rikollisuus, julkisen korruption, suuret varkauksia, ja toimihenkilöiden rikoksista.
5. Federal Bureau of Investigation on toimistoja 50 maassa taas Yhdysvalloissa Marshals rajoittuu alkuperämaan vain se liittyy liittovaltion tuomioistuimissa.