Ero Village ja kaupunkiVillage vs Kaupunki

Tänään 's asutuksia ovat hyvin monimutkaisia. Ihmiset ovat luoneet paikka, jossa poliittinen, taloudellinen, sotilaallinen, sosiaali- ja ympäristönäkökohdat eri maiden liittyvät toisiinsa vaikuttavia toisiaan' poliittista ja taloudellista vakautta.

Muinaisina aikoina tämä ei ollut 't tilannetta. Ihmiset sitten ryhmiteltiin perheissä, joka johti liikuteltavat elämää etsimään ruokaa ja kiertää luontaisten vihollisten. He metsästivät eläimiä ja kerätään hedelmät ruokaa menee paikasta toiseen. He eivät asettua yksi paikka, kuten ihmiset tekevät nykyään asuu kaupungeissa, ja kyliä. Nämä asutusta koostuvat useista perheistä. ja vaikka ne ovat samanlaisia ​​tarjoamisessa pysyvä paikka ihmisille asua, ne ovat erillisiä yksiköitä.

Kaupunki on iso ja väkirikkain ratkaisuun, joka on tärkeä keskus kaupan ja kulttuurin. Se on paikallisten lakien ja monimutkainen maa, asuntoon, hygieniaan, apuohjelmia, ja kuljetusjärjestelmiä. Se on kaupallinen keskus tarjoaa kansalaisilleen virkistysmahdollisuudet sekä jokapäiväisessä tarpeisiin.

Muodostuminen kaupunkien alkoi aikana neoliittinen vallankumous, joka esitteli maatalouden harjoittamisen ja jalostukseen karjan tai maatalouden ravintoa. Olemasta metsästäjä-keräilijät, ne on sovitettu elämä, joka on erilainen kuin heidän nomadiarmeijat ohi. He selvisivät maatalouden kautta. Kun yhä useammat ihmiset asettuivat yhteen paikkaan, kaupunki hitaasti ilmestyi mitä kutsutaan kylä.Kylä on pieni joukko ratkaisuja, jotka yleensä sijaitsevat maaseudulla, vaikka ne löytyvät myös useilla kaupunkialueilla. Se on suurempi kuin kylä, mutta pienempi kuin kaupunki. Se koostuu vakinaisten asuntojen, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan varten sen helppo suojautua vihollisia ja jotta sen asukkaat voivat seurustella keskenään.

Kylä ei ole paikallisia lakeja; sen maa, asuntoon, hygieniaan, apuohjelmia, ja kuljetusjärjestelmät eivät ole niin monimutkaista kuin kaupunki, koska se on pienempi kokonaisuus vaatiman pinta-alan ja väestön. Se voi olla kirkon ja kourallinen kauppoja, joissa ihmiset voivat ostaa perustarpeet. Eri puolilla maailmaa, kyliä löytyy, ja heillä on erilaiset ominaisuudet. Jotkut, kuten ne joissakin US valtioissa, katsotaan paikallishallinnon taas Kiinassa ne ovat osia kaupunki, ja Britanniassa niitä pidetään siviili seurakunnat hallinnoi seurakunta.

Yhteenveto:

1. kylä on pieni joukko siirtokuntien kun kaupunki on suuri joukko siirtokuntia.
2. Vaikka jotkut saattavat löytyä myös kaupunkialueilla, kylät sijaitsevat yleensä maaseudulla, mutta kaupungit ovat kaupunkien keskustoissa.
3. kaupunki on paikallisia lakeja, kun kylä ei; se antaa tarvittavan seurakunta ja on osa kaupunkia.
4. kylä sijaitsee pienemmän maa-alueen, kun kaupunki on suuri maa-alue.