Ero Military ja armeijanMilitary vs Army

Armeija ja armeija ovat kaksi eri ryhmää, joita ei pidä sekoittaa keskenään. Armeija on tehokas yksikkö hallituksen, joka tehtävänä yhteiskunta käyttää tappavaa voimaa tarvittaessa. Sen vuoksi antanut aseita niin että se pystyy puolustamaan maan lieventämällä koettu ja jopa todellinen Turvallisuusuhkat kansakunnan.

Toisessa näkökulmassa, jotkut sotilaalliset ryhmät aikaisemmin on käytetty edistävän yksi 's poliittinen näkemys kuin miten jotkut kommunistit toimineet kylmän sodan aikana. Sotilaallinen on myös pohjan talouskasvulle ja auttaa poliittisia johtajia määrätä muoto sosiaalisen kontrollin .
Termi 'sotilaallinen' on loi latinan sanasta 'militaris', joka tarkoittaa 'sotilas.' On yleisesti käytetty substantiivi viitata asevoimien valtion, mutta sitä voidaan myös käyttää adjektiivina kuvaamaan niitä, jotka ovat mukana sotilaselämä.

Sen sijaan armeija on vain osajoukko isompi sotilaallista voimaa. Se on periaatteessa yksi monista aseiden armeijan ja loput (erityisesti Yhdysvalloissa) on merivoimat, merivartiosto, merijalkaväen ja ilmavoimien. Muut maat ovat luoneet muita erikoistuneita sotilaallisia ryhmiä ja työryhmien auttaa vahvistamaan yleistä sotilaallista läsnäoloa.

Termi 'armeija' on itse asiassa peräisin latinan sanasta 'armata', joka tarkoittaa 'aseellinen voima.' Yleisimmässä merkityksessä, armeija on kuvattu maalla yksikkö valtio 's sotilaallinen voima. On käytännössä selvää, että ihmiset' s vapautusarmeija Kiinan on suurin armeija tänään on enemmän kuin 2. 25 miljoonaa aktiivista sotilaat ja 800000 varauksia. Koska väkirikkain maa maailmassa miljardeja asukkaan Kiina on epäilemättä tehokkain armeija sekä määrältään.Muissa maissa, mutta armeija yhdistetään muihin osajoukot sisällyttää niiden ilmavoimat (Aviation Corps). Armeija voi olla myös kenttäarmeijaan joka on ryhmä sotilaita, jotka kirjaimellisesti 'seisovat' tietyllä alueella suojella, puolustaa, tai havaita mitään tapahtumia, jotka saattavat estää rauhaan. Sinänsä tämä ryhmä ei saa hajottaa edes rauhan aikana. Armeija Reserve on toinen vastine, joka tapahtuu vasta käyttöön sodassa aikoina tai katastrofeja.
History-viisasta, yksi ensimmäisistä tiedossa armeijat luoneen virallisesti planeetalla oli Spartan armeija. Muut tehokkaampi armeijoiden seurasi pian kuin hyvin kuuluisa Rooman armeijan. Länsi puolella maapalloa, suurin osa niiden armeijoiden on edelleen jaettu neljään osaan eli: Corps, jako, prikaatin ja pataljoona.

Yhteenveto:

1. sotilaallinen on suurempi aseellinen voima kansakunnan tai valtion.
2. armeija on vain yksi monista osastojen sotilaallista.
3. armeija yleensä on maa sotilaallinen voima kansakunnan tai valtion.