Ero natsien ja uusnatsi
Natsi vs uusnatsi

'Natsi' on termi, joka liittyi Saksassa 1930 ja 1940. 'Natsi' on termi, joka on lyhennetty muoto ensimmäiset sanat 'Nazional Socialistische Demokratik Arbeiter Parte' puolue, joka oli niin suosittu Saksassa. Natsit pidettiin fasistit. Uusnatsien liittyvät natseja siinä, että ne ovat ottaneet fasisti ideologian ja myös sitä mieltä, että heidän poliittinen järjestelmä on parempi kuin minkään muun poliittisen järjestelmän tai ideologiaa.

Yksi voi törmännyt paljon eroja natsien ja uusnatsien. Natsit olivat fanaatikot ja uskoivat rasismi. Edustajat kannattivat sotilasdiktatuurin ja käyttää sitä tukahduttaa kaikki poliittisia vastustajia.

Termi 'uusnatsi' oli muotoiltu jälkeen toisen maailmansodan. Se koostuu poliittisten sekä sosiaaliset liikkeet, jotka haluavat tarkistaa natsismia tai muun sen muunnelmaa. Uusnatsismi lainaa lähes kaikki elementit natsismin kuten fasismin, militantti nationalismi, antisemitismi, muukalaisviha ja rasismi.Natsit uskoivat ylivallan arjalaisen rodun, ja ne väittivät, että saksalaiset olivat puhtaita arjalaiset. Natsit uskoivat, että juutalaiset olivat suurin uhka Saksaan ja arjalaisen rodun. Oli tämä teoria, että natsit käyttivät yrittää poistaa juutalaista maanpinnan. Neo-Nazis ajatella valkoista valtaa tai valtaa valkoisen ihoinen ihmisiä.

Kun puhutaan termejä, 'uusnatsi' on vain jatke 'natsi.' Ne ovat lähes samat heidän ideologiansa ja teorioita. Uusnatsien ovat vain viimeisin versio natsien ja mitään muuta.

Yhteenveto:

1. natsit ja uusnatsien ovat lähes sama heidän ideologiansa ja teorioita. Uusnatsien ovat vain viimeisin versio natsien ja mitään muuta.
2. 'natsi' on termi, joka on lyhennetty muoto ensimmäiset sanat 'Nazional Socialistische Demokratik Arbeiter Parte' puolue, joka oli niin suosittu Saksassa.
3. uusnatsien liittyvät natseja siinä, että ne ovat ottaneet fasisti ideologian ja myös sitä mieltä, että heidän poliittinen järjestelmä on parempi kuin minkään muun poliittisen järjestelmän tai ideologiaa.
4. Natsit uskoivat ylivallan arjalaisen rodun, ja ne väittivät, että saksalaiset olivat puhtaita arjalaiset. Natsit uskoivat, että juutalaiset olivat suurin uhka Saksaan ja arjalaisen rodun. Neo-Nazis ajatella valkoista valtaa tai valtaa valkoisen ihoinen ihmisiä.