Ero sopimuksen ja Executive sopimuksenSopimus vs Executive sopimuksen

Perussopimukset ja täytäntöönpanosopimusta ovat työkaluja kotimaisten lakien. Nämä menettelyt mahdollistavat US nousta osapuolena kansainvälisessä sopimuksessa.

Sopimus
Perussopimukset ovat kansainvälisiä sopimuksia, jotka on kuvattu kohdassa II artiklan 2 kohdan 2 soveltamiseen. Valtiosopimus pakotetaan suhteessa Yhdysvaltain kuin kansainvälisen sopimuksen vasta kahden kolmasosan enemmistöllä Yhdysvaltain senaatin olisi ilmoitettu ja suostumuksensa.
Nämä sopimukset ovat suhteessa rauhassa tai kauppaan liittyvien ulkopolitiikkaa. Perussopimukset ovat kansainvälisiä sopimuksia ja sitovat kotimaisten lakien. Valtiosopimusta on muodollinen sopimus tehdään presidentin Yhdysvaltain On siirretyt peräkkäisten viranhaltijoita.
Mukaan nykyiset tilastot, USA on osapuolena noin 900 sopimuksia. Tämä määrä on paljon pienempi kuin määrä täytäntöönpanosopimusta. Yksi syy tähän eroon voi olla pakollista kaksi kolmasosaa äänestää tarvitaan joka soveltuu sopimus. Toinen todennäköinen syy on kontakteja ja suhteita Yhdysvaltojen kanssa ulkomaille.

Executive sopimus
Kansainvälisten sopimusten, jotka saatetaan pakottaa suhteessa Yhdysvaltain ilman neuvoja ja suostumusta senaatin perustuslaillinen perusteella kutsutaan täytäntöönpanosopimusta. Ne ovat usein nimitystä 'kansainvälisiä sopimuksia muiden kuin sopimuksilla.' Executive sopimus ei vaadi pakollista kaksi kolmasosaa äänestää Yhdysvaltain senaatissa.
Executive sopimukset ovat kansainvälisiä sopimuksia ja ne sitovat sisäisen lainsäädännön hyvin samanlainen sopimuksia. Executive sopimus on myös kansainvälinen sopimus, mutta se ei ole niin muodollinen kuin sopimus. Ne eivät sido peräkkäiset presidentit. Executive sopimuksessa on neuvotellaan uudelleen peräkkäisten presidentit.
Executive sopimukset ovat kahdenlaisia:

kongressin sopimusTämä on yleisin tyyppi johtoon sopimuksen. Kongressin sopimus edellyttää hyväksyntää senaatin ja edustajainhuoneen. Tämä menettely on otettu, kun kaksi kolmasosaa äänestää senaatissa näyttää epätodennäköiseltä.

Sole sopimus

Varustettu pohja sopimukseen ei liity senaatin ja on allekirjoittaa puheenjohtaja.
Tällä hetkellä Yhdysvalloissa on osapuolena vähintään 5000 täytäntöönpanosopimusta. Niiden osuus on noin 90% kaikista allekirjoittamien kansainvälisten sopimusten Yhdysvaltain
Yhteenveto:

1. sopimus edellyttää kaksi kolmasosaa äänestää senaatissa taas toimeenpanevan sopimus ei.
2. sopimus on muodollinen sopimus samalla toimeenpaneva sopimus ei ole niin muodollinen kuin sopimus.
3. sopimus tehdään edelleen puheenjohtajia taas johtoon sopimus on neuvoteltava uudelleen joka kerta.
4. Executive sopimus on kahta tyyppiä, kun sopimus ei ole.
5. Presidentti voi vedota Executive sopimus muttei sopimus.