Ero puheenjohtaja ja Israelin pääministeriPresidentti vs Israelin pääministeri

Israel on parlamentaarinen valtiomuoto. Tässä maassa on sekä presidentin ja pääministerin. Presidentti on valittu pää kansakunnan seitsemän vuoden ajan, ja pääministeri on nimitetty hallituksen neljän vuoden ajan.

Puheenjohtaja Israelin
Presidentti Israel on pää Israelin valtion. Hän on seremoniallinen johtaja kansakunnan ja toimii neuvoja pääministerin. Hän vastaa nimittää pääministerin, joka on johtaja puolueen enemmistön. Puheenjohtaja 'vastaanotolla pitäisi olla Knessetin' hyväksynnän muodostamiseksi Kaappi.

Puheenjohtaja valitaan kansallisten vaalien ja palvelee seitsemän vuoden ajan. Presidentti ei voi valita uudelleen toisin kuin monissa muissa maissa, joissa puheenjohtaja voi ajaa seuraavaksi toimikaudeksi. Vuonna 2000 presidentti 's termi nostettiin seitsemään vuoteen, joka aikaisemmin oli viisi vuotta, ja presidentti voisi ajaa seuraavalle toimikaudelle. Ei ole varapuheenjohtaja Israelissa.

Puheenjohtaja vastaa allekirjoittamalla lakeja ja sopimuksia. Hän / hän vastaa Tuomareita nimittäessään pankin pääjohtaja Israelin suurlähettiläät eri maissa, ja korkeassa asemassa virkamiehiä. Hän / hän voi myös liueta knessetin suosituksesta pääministerin tarvittaessa.

Pääministeri Israelin
Pääministeri Israelin on pää johtavan poliittisen puolueen Israelissa. Hän / hän valitsee presidentin kansakunnan ja annetaan 45 päivää aikaa muodostaa Kaappi ja osoittavat, että hänen puolueensa on enemmistönä. Pääministeri on toimitusjohtaja hallituksen ja on tehokkain henkilö kansakunnan. Pääministeri tehtävä on käsitellä kaikkia päätöksiä, vuorovaikutuksessa muiden kansojen muodostaen politiikan puolesta puheenjohtajan yhdessä hyväksyntää knessetin jäsenistä.Pääministeri Israelin nimitetään nelivuotiskaudeksi. Hän / hän vastaa valita hänen kabinettinsa jäsenet ja voi muuttaa ministeriöissä ministereiden tarvittaessa luvalla knessetin.

Hän / hän on tärkein neuvonantaja presidentin. Yhdessä knessetin kaikki suuret päätökset hoitaa pääministerin; hän / hän ei ole pelkästään nimitetään myös valinneet ihmiset välillisesti puoluetta äänesti kansa muodostaa hallituksen.

Yhteenveto:

1. Israel on parlamentaarinen hallitusmuoto, jossa sekä presidentin ja pääministerin edustaa maata. 2. Israelin presidentti on valittu johtaja valtion; ottaa huomioon, että pääministeri on nimitetty hallituksen.
3. Puhemies tarjolla seitsemän vuoden ajan, eikä sitä voida valita uudelleen seuraavaksi toimikaudeksi; Pääministerin nimitetään nelivuotiskaudeksi ja voi ajaa seuraavaksi toimikaudeksi.