Ero kansalaisjärjestöjen ja Ei kaupalliset organisaatiotNGO vs Ei kaupalliset organisaatiot

Monet ihmiset eivät ymmärrä periaatteita, ja erot, kansalaisjärjestöjen ja Voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, vaikka ne ovat hyvin tunnettuja termejä 21. vuosisadalla. Ensinnäkin selventää, kansalaisjärjestö tarkoittaa valtiosta riippumaton järjestö, ja voittoa organisaatio voi myös nimitystä NPO.

Kansalaisjärjestöt syntyvät oikeushenkilöt, jotka eivät ole osa hallituksen. Vaikka kansalaisjärjestöjen varat ovat enimmäkseen esille hallituksen, he säilyttää kansalaisjärjestöjen asema, ja poistaa tarvetta hallituksen neuvoston. Tämän tyyppinen organisaatio tunnetaan myös Organisaatioilta. On neljäkymmentätuhatta kansainvälisten kansalaisjärjestöjen maailmassa, jossa useimmat organisaatiot löytyy Intiassa.

Vuonna 1945 perustamisen jälkeen Yhdistyneiden Kansakuntien, valtiosta riippumattomien järjestöjen tuli erittäin suosittu. Vaikka ennen tätä aikaa, on olemassa muita organisaatioita, kuten kuuluisa Rotary Internationalin, joka alkoi toimintansa vuonna 1904. Vuoden loppuun mennessä 1914 oli tuhatkahdeksankymmentäkolme kansalaisjärjestöjen olemassaolon. Kansainväliset kansalaisjärjestöt ollut tärkeä rooli orjuuden vastaisen liikkeen, sekä liikkeen naisten 's vaaleilla. Virallinen määritelmä kansainvälisten kansalaisjärjestöjen määriteltiin 27. helmikuuta 1950 päätöslauselmalla 288 (X) ECOSOC.

Erilaisia ​​Kansalaisjärjestöt ovat:

BINGO '' Big International NGO
CSO '' kansalaisjärjestöä
Dongo '' Luovuttajan järjestäytyneen NGO
ENGO '' Ympäristöjärjestöt
Gongo '' hallitus toimiva kansalaisjärjestöt
INGO '' International NGO
Quango C Quasi-autonominen kansalaisjärjestö
TANGO '' Tekninen apu NGO
GSO '' Ruohonjuuritason Support Organization
MANGO C Market -kannatusjärjestössä

Toisaalta, ei-voittoa organisaatio ei jaa sen lisävaroja välillä sen osakkaiden tai omistajien, mutta käyttää niitä organisaation 's varten. Esimerkkejä näistä organisaatiot ovat julkinen taide, ammattiyhdistysten ja hyväntekeväisyysjärjestöt. Ne tarjoavat palvelut ja ohjelmat läpi liittovaltion, paikallisten tai valtion yksiköt. voittoa tavoittelemattomat yhteisöt palkata johtajia, ja pyrkiä nostamaan huomattavia varoja. Nämä organisaatiot ovat huoltoliikkeet tai hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka on asetettu osuuskunta, luottamus tai täysin epävirallinen syistä. voittoa tavoittelemattomat järjestöt ovat myös tunnetaan kyvyt tai säätiöt, jotka on valtava varastossa varoja. Kannattavalla organisaatio on samanlainen kuin voittoa tavoittelematon järjestö, ja toimii myös perusta, mutta ne ovat monimutkaisempia rakenteita.Voittoa tavoittelemattomat yhteisöt eivät ole oikeudellista vastuuta, ja nämä voivat sisältää:

Valvonta ja hoitotoimenpiteitä
taloudellinen toiminta
Vastuullisuus ja Tilintarkastus määräysten
Varaukset purkamisesta yksikön
Verotusasema yritysten ja yksityisten lahjoittajien
edustus
Verotusasemaa perusta
Varautuminen sääntöjen muuttamista tai yhtiöjärjestyksen

Yhteenvetona erot voittoa organisaatio ja kansalaisjärjestöt ovat:

1. kansalaisjärjestö on kansalaisjärjestö. Sen varat kerätään hallituksen, mutta se säilyttää kansalaisjärjestöjen asema, jossa ei tarvita valtion neuvosto. Ne tunnetaan myös kansalaisjärjestöt.