Ero puheenjohtaja ja Intian pääministeriPresidentti vs Intian pääministeri

Intia on suurin demokratiaa maailmassa. Se on Sovereign sosialistisen maallinen demokraattinen tasavalta. Intia on parlamentaarisen hallituksen, jossa maa on sekä presidentin ja pääministerin. Vuonna parlamentaarinen hallitusmuoto, presidentti on pää valtion. Presidentti on ensimmäinen kansalainen Intiassa ja on perustuslaillinen pää, ja pääministeri on nimitetty hallituksen.

Intian presidentti
Presidentti on nimellinen johtoon valitaan viisivuotiskaudeksi, ja valitsee jäsenet parlamentin kaikkien valtioiden Intian. Puhemies on ylin toimisto; Hän / hän on toimitusjohtaja ja johtaja valtion, ylipäällikkö kaikkien kolmen asevoimien Intia. Ministerineuvosto tekee kaikki päätöksensä, tekee nimitykset ja merkit kaikkien sopimusten nimissä Intian presidentti. Puheenjohtaja allekirjoittaa kaikki laskut hyväksyttiin parlamentissa ennen kuin niistä tulee lain vaikka hän / hän ei voi hylätä ne, vaan voi pyytää harkitsemaan vielä.

Presidentti on vastuussa kaikista seremoniallinen toimintoja. Hän / hän on päivittää ministerineuvoston kaikista olennainen asia kansakunnan. Presidentillä on oikeus antaa armahtaa vankeja ja julistaa hätätilanteissa, joita kutsutaan myös 'presidentti' s sääntö 'ilmoitettaessa tilassa. Presidentti valitsee Lok Sabha ja rajya sabha yhdessä valtion lainsäätäjä.

Pääministeri Intian
Pääministeri on hallituksen johdossa. Pääministeri nimittää poliittinen puolue on vallassa, joka on valinnut kansa Intiassa. Niinpä tavallaan pääministeri on myös valinneet ihmiset. Tärkein neuvonantaja presidentin Intia on pääministeri. Presidentti ottaa aina neuvoa ministerineuvoston ja toimii sen mukaan. Office Pääministeri on tehokkain Intiassa ja hän / hän on tehokkain henkilö.Kaikkien poliittisten päätösten ja politiikan tehdään toimiston pääministerin, joka on tehokkain kansakunta. Pääministeri on johtaja parlamentaarisen puolueen enemmistön (Lok Sabha) ja on nimitetty. Parlamentti ja ministerineuvosto on läheinen suhde. Ministerineuvosto on vastuussa Euroopan parlamentille.

Pääministeri päättää, mikä ministerit työskennellä hänen ja jotka hoitavat suuntaamme, mikä osasto. Hän / hän voi muuttaa osastojen ministerien tarvittaessa. Kaikki päätökset on ohi pääministeri ja neuvoston.

Yhteenveto: