Ero Dictatorship ja MonarkiaDictatorship vs Monarkia

Diktatuurista ja monarkia ovat erilaisia ​​hallintotavan mutta ovat lähes samat siinä mielessä, että molemmat ovat väärinkäytetty voiman ihmisiä.

Diktatuuri on toimisto, joka on mennyt läpi voima, ja monarkia tai kruunu on valtakaudella on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Diktatuuri kutsutaan kuin hallituksen hallitsee yksi henkilö tai komentaja, joka tunnetaan diktaattori. Esimerkiksi Saddam Hussein oli diktaattori Irakin asti Yhdysvaltain joukot tappoivat hänet. Benito Mussolini oli diktaattori, joka hallitsi Italia 1925-1943.

Diktatuurivaltiossa on diktaattori, joka sanelee sen maan lakia. Diktatuurit ovat hyvin samanlaisia ​​kuin absoluuttinen monarkia. Sääntö diktaattori voi tapahtua valtaukset, kautta kapinoita, tai jos valittu henkilö kieltäytyy eroamaan tehtävästään.Monarkia on sääntö kuningas tai kuningatar tai keisari. Monarkian voidaan jakaa rajoitetusti monarkia, perustuslaillinen monarkia, ja absoluuttinen monarkia. Rajoitetun monarkia, hallitsija on ainoa seremoniallinen valtuuksia. Queen Elizabeth Englannin on esimerkki rajoitetun monarkia. Vaikka hän on kuningatar, hänellä ei ole mitään sanaa lainsäädäntöä. Vuonna Monarkia, hallitsija on tiettyjä valtuuksia kohti perustuslakia. Ruotsin hallitsija on esimerkki tämän tyyppisestä monarkia. Absoluuttinen monarkia, hallitsija on ylin ja on ehdoton auktoriteetti. Saudi-Arabia on esimerkki absoluuttinen monarkia. Tässä hallitsija voi valvoa minkään lain haluaa.

Sekä diktatuuri ja monarkia, diktaattorien ja hallitsijoista sortavat ihmisiä oman olemassaolonsa ja voittoja.
'Monarch' on englantilaisti versio kreikan sanasta, joka tarkoittaa 'yksin.' Diktaattori oli toimiston Rooman joka oli vain tilapäinen asema mahdollistaa yksi henkilö on ehdoton auktoriteetti kriisiaikoina.

Yhteenveto:

1. diktatuuri on toimisto, joka on mennyt läpi voima, ja monarkia tai kruunu on valtakaudella on siirtynyt sukupolvelta toiselle.
2. diktatuuri kutsutaan kuin hallituksen hallitsee yksi henkilö tai komentaja, joka tunnetaan diktaattori. 3. Monarkia on sääntö kuningas tai kuningatar tai keisari.
4. sääntö diktaattori voi tapahtua valtaukset, kautta kapinoita, tai jos valittu henkilö kieltäytyy eroamaan tehtävästään. Monarkia on perheen tapaus.
5. monarkia voidaan jakaa rajallinen monarkia, perustuslaillinen monarkia, ja absoluuttinen monarkia.