Ero Pearl Harbor ja 9/11Pearl Harbor vs 9/11

Yhdysvaltojen Amerikan vedettyjä maailmansodan kun sotilastukikohta Pearl Harbor, Havaiji pommitettiin japanilaisen, asevoimat. Japani olivat jo sodassa Kiinan ja useiden Kaakkois-Aasian maissa.

Se oli sodan vihollinen oli selvää ja tiedossa, ja se oli hyvin selvää, missä vastaiskuun. Vaikka siellä oli muutamia siviilejä kuoli hyökkäyksessä, suurin osa uhreista olivat sotilaita. Japanin kansaa yhdistyivät tukensa päätöstä heidän johtajansa, Japanin keisari.

Japanin kansaa olivat ensimmäiset turvautua käyttöä itsemurhan lentokoneita hyökkää. Hyökkäys Pearl Harbor tapahtui 7. joulukuuta 1941. Muutamaa kuukautta alle 60 vuotta, 11. syyskuuta 2001 (9/11); yhdysvaltojen Amerikan hyökkäsivät jälleen jäsenet al-queda muslimi ääri organisaatio.
He kaappasivat neljä kaupallista lentokoneita ja käyttää niitä pommeja, kun he ohjata heitä osuma World Trade Centerin kaksoistornit ja Pentagonin. Toisin kuin Pearl Harbor hyökkäyksen, suurin osa uhreista oli siviilejä. Se oli terrori-isku, joka tappoi lähes 3000 ihmistä.

Vaikka voisi olla useita muslimijohtajista jotka tukevat heidän johtaja Osama bin Laden ja niiden syy, ne eivät olleet kovin äänekkäästi sitä. Ihmiset, jotka suorittivat hyökkäyksen tulivat eri maista, joissa heidän uskontonsa ja ääriliikkeiden uskomuksia yhteisenä nimittäjänä. Tämä vihollinen USA ei ole niin suuri kuin Japanin eikä sitä tukevat armeijan, mutta se on hyvin ovela ja petollinen vihollinen piiloutuvat uskontoaan saada henkilökohtaista hyötyä, tyytyväisyys ja tunne valtaa. Toisin kuin sotaa Japanin sodassa al-queda odotetaan pidempään ja jopa kuoleman jälkeen sen johtajan terroritoiminnan jatkuu.Vaikka amerikkalaiset tukenut sen sodan terrorismia vastaan, se kesti niin kauan ratkaista että se löytyi verottaa paitsi veronmaksajien 'osaa, vaan myös sotilaat ja heidän perheensä. Se on enemmän negatiivinen vaikutus jokainen kuin Pearl Harbor teki. kun hyökkäys Pearl Harbor, ihmiset Yhdysvalloissa eivät olleet niin peloissaan, koska ne ovat sen jälkeen 9/11 hyökkäyksen. Useimmat amerikkalaiset olonsa turvattomaksi jopa kotinsa, koska kukaan ei tiedä, milloin tai missä ne hyökkäävät jälleen.

Yhteenveto:

1. Pearl Harbor oli sotatoimi samalla 9/11 oli terroriteko.
2. hyökkäys Pearl Harbor tukivat Japanin kansaa, kun 9/11 hyökkäys ei tue kaikkia muslimeja.
3. Vaikka molemmat WWII / Pearl Harbor ja 9/11 hyödyntää itsemurhan lentokoneita, Pearl Harbor oli vastaan ​​armeijan kansakunta, joka oli sodassa kun 9/11 vastusti terroristiryhmä, joka koostuu ihmisiä eri kansallisuuksista, mutta on yksi uskonto joka on islam.
4. Useimmat uhreista Pearl Harbor olivat sotilaita kun uhreista 9/11 olivat enimmäkseen siviilejä.