Ero Kansalaisuus ja KansalaisuudenKansalaisuus vs Kansalaisuuden

Olen syntynyt Filippiineillä ja niin olivat vanhempani. Kun olin 8-vuotias, he lähti Yhdysvaltoja työskentelemään lääketieteen alalla ja jätti minut ja minun kaksi veljeä isoäitini. Muutaman vuoden kuluttua, heistä tuli Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja päätti viedä meidät Yhdysvaltojen kanssa. Ne haki meidän kansalaisuuden välittömästi myönnetty meille, koska olimme alaikäisiä sitten.

Opin, että hakemuksia Yhdysvaltain kansalaisuuden Maahanmuuttajien ??? lapset, jotka ovat jo yli 18 vuotta kestää kauemmin käsitellä. Siksi jotkut don ??? t hakea kansalaisuutta ja sen sijaan hakea kansalaistamisehtojen, jolloin heidän on mentävä Yhdysvaltojen opiskelija tai työskentelevät viisumi. Tässä muutamia tietoja luonteesta kansalaisuuden ja kansalaisoikeuksien:

Kansalaisuus

Kansalaisuus on henkilö ??? s tila on osa tietyn kansallisen, poliittisia ja sosiaalinen kokonaisuus tai maa. Koska kansalainen tekee vastaavan henkilön aktiivista osallistumista taloudelliseen ja poliittiseen toimintaan yhteisössä, jossa hän kuuluu. Se myös antaa hänelle oikeus saada suojaa, äänestää ja valita johtajia hänen yhteisönsä.

Se annetaan hakijoille, joiden vanhemmat ovat jo kansalaisia ​​maahan, johon hän hakee kansalaisuutta. Henkilö syntynyt Japanissa vanhemmille, jotka ovat kansalaisia ​​Yhdysvaltojen on kansalainen Yhdysvaltojen syntyperältään vaikka hän on antanut syntymätodistus Japanissa.

Hänen vanhempansa tai henkilö itse tarvitse hakea hänen Yhdysvaltain kansalaisuuden. On muoto, N-600, joka on täyttymässä ja toimitettu Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut yhdessä syntymätodistukseen myönnetty Japanissa ja syntymätodistukset hänen vanhempansa.

Tämä pätee myös ihmisiä, jotka jäävät vanhempiensa ??? syntymämaa, kun he muuttivat Yhdysvaltoihin. Hetki vanhempiensa tulla Yhdysvaltain kansalaisille, kaikki lapset 18-vuotias ja alle automaattisesti tullut Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja on toimitettava Form N-600 ja muut vaatimukset, jotta ne voivat todistaa kansalaisuuden ja tulla Yhdysvaltain.kansalaisoikeuksien antaminen

Kansalaisuuden on prosessi, jossa henkilö, joka on syntynyt toisesta maasta saa kansalaisuuden ja kansallisuus toiseen. Se edellyttää, että kantaja on laillinen koko ajan maassaa tietyn ajan luvaten ylläpitää ja totella maan ??? lait.

Jotkin maat vaativat myös, että hakija luopumaan kansalaisuuden synnyinmaataan hakiessaan kansalaistamisehtojen mutta onko hänen kansalaisuus luovutettavan riippuu maiden ??? lait.

Kansalaisuuden annetaan henkilöille, jotka ovat maahanmuuttajia Yhdysvaltoihin tai kansalaisten muiden maiden, joka on tullut Yhdysvaltain opiskelija tai työviisumien. Sovellettaessa, niiden täytyy täyttää Form N-400 ja on oltava pysyvä asuinpaikka on Yhdysvalloissa viisi vuotta.

Niiden on myös maksettava hakemusmaksu, läpäisevät kansalaisuus testi, ja ei saa olla oikeudellisia esteitä, kuten vakaumus tai oikeusjutut, jotka johtuvat rikoksesta tai törkeästä.

Yhteenveto

1. kansalaisuus myönnetään ihmisille, jotka ovat syntyneet vanhemmille, jotka ovat jo kansalaisia ​​tietyn maan, kun kansalaisoikeuksien myönnetään ihmisille, jotka ovat kansalaisia ​​toisessa maassa.
2. Kansalaisuus on helpompi hakea ja on vähemmän vaatimuksia kuin kansalaisoikeuksien.