Ero direktiivi, asetus, ja julistusDirektiivi vs asetus vs julistaminen

'Direktiivi' ja 'määräyksiä' ovat termejä käytetään viitaten EU-maissa olevia tai Euroopan unionin. 'Julistus' on termi, jota käytetään Englannissa ja Walesissa.

Säännöt
'Asetus' on termi, jota käytetään Euroopan unionissa, jossa viitataan säädöksessä EU-maissa olevia Säännöt heti tulla lakeja kaikissa jäsenmaissa samaan aikaan tai samanaikaisesti. Ne on tarkoitettu kaikille jäsenille ja aina sovellettu kokonaisuudessaan. Asetuksia sovelletaan suoraan kaikissa jäsenvaltioissa ilman lainsäädäntöä kansakunnan.

Oikeusvaikutuksia sääntely on, että ne eivät tarvitse tehdä osaksi kansallista lainsäädäntöä täytäntöönpanotoimenpiteillä. Kun määräyksiä luonnostellaan ja muotoiltu, paljon huolellisuutta, koska ne ovat yksi tärkeimmistä ja voimakas muodot EU-maissa olevia lait.
Asetus voi ohittaa kaikki mahdolliset kansalliset lait, jotka käsittelevät tiettyä aihetta. Kun kyseessä on asetuksen kansallinen lainsäädäntö on tehty sopusoinnussa asetuksen. Niitä ei voida kieltää millään jäsenmaassa.

direktiivien
Direktiivit ovat myös säädöksiä on EU-maissa olevia Direktiivit eivät ole sellaisenaan välittömästi. Jäsenmailla jää liikkumavaraa päättää, mitkä säännöt on päätettävä. Direktiivit ovat yleensä hyväksytään useita lainsäädäntömenettelyjä riippuen eri aiheiden.

Direktiivit, toisin kuin asetukset, täytyy saattaa osaksi kansallista lainsäädäntöä ennen hyväksymistä periaatteessa. Ne on tarkoitettu kaikille valtion jäseniä, mutta ovat tavoitteita, jotka on saavutettava jäsenet tietyn päivämäärän.
Direktiivit ovat yleensä osoitettu kaikille jäsenvaltioille lukuun ottamatta yhteisen maatalouspolitiikan. Ne voidaan osoittaa kaikille jäsenille tai vain joukko niitä tai vain yhden valtion jäsen.Julistus
'Julistus' on termi jota Englannin ja Walesin on muodollinen ilmoitukseen, jonka mukaan kruunu. Se on kutsutaan 'Royal julistuksen.' In Englanti lakia, kun Queen neuvoston tai King neuvoston halu tehdä jotain tiedetään niiden aiheita, he tekevät julistus. Joitakin esimerkkejä julistuksen ovat: hätätilan, sodanjulistusta jne

Julkilausumat eivät sanele aihe todennäköisesti lakia. Ne eivät estä aihe, ellei se on rike laki. Se ei voi lisätä seuraamuksista rikkomusten jne
Jotta hiljattain valloitti maa, Crown on valta säätää lakeja julistuksen.

Yhteenveto:

1. Asetukset ja direktiivit seuraa Euroopan unionissa; julistuksia seuraa Englannin ja Walesin.
2. ohjesäännössä osoitettu kaikille valtion jäsenille; direktiivejä voidaan osoittaa yhdelle tai kaikille tai ryhmä valtion jäseniä.