Ero sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaanesittely
Rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​ja sotarikoksista eivät ole harvinaisia ​​aikoina konfliktin. Molemmat rikokset ovat yleensä pahentaneet sotivien osapuolten siviili- tai Interstate konflikteja. Sotarikokset tapahtuu, kun on vastoin vakiintunutta protokollia, jotka ovat esitetty kansainvälisissä sopimuksissa. Kaikki kansat odotetaan noudattavan sopimuksen lakeja hoidossa kansalaisten ja sotavankien aikana konfliktin. Ihmisyyttä vastaan ​​ja toisaalta, katso säädökset, jotka sisältävät hajoaminen tai nöyryytys ihmisten. Rikokset ihmisyyttä vastaan ​​suunnitellaan yleensä alueelliset tai kansallisten hallitusten keinona uhkaava tai poistamalla ihmisryhmän lainkäyttöalueellaan.

Erot sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan

Sotarikokset, joka voidaan sitoa aikana sisällissota tai valtioiden välisten sotien, kuuluvat pikateloituksiin, hyödyntämistä yksityisen omaisuuden, kidutus, ja karkottaminen ihmiset vastoin tahtoaan. Geneven yleissopimus 's artiklan 147 täsmennetään, että nämä säädökset ovat sotarikoksia, kun ne ovat sitoutuneet sota-aikana (Richards, 2000). Rikokset ihmisyyttä vastaan ​​voidaan määritellä tahallista vainoaminen siviilien perusteella tekijät, kuten rotu, poliittiset uskomukset, kulttuuri tai uskonto (Bassiouni, 1999). rikokset ihmisyyttä vastaan, jotka tekevät usein valtion virkamiehet, yleensä johtaa seksuaalisen väkivallan, tuhoaminen, vangitsemisen ja ihmisten orjuuttamista (holokaustin Encyclopedia, 2016).

Vaikka väkivallanteot sisällä konfliktitilanteesta voidaan katsoa olevan sotarikoksista kun he saavuttavat tietyn kynnyksen, väkivallanteot sisällä mitään asetusta voidaan määritellä rikoksiksi ihmisyyttä vastaan. Esimerkiksi, jos poliisi reserviläisiä väkivaltaisesti pidätys mielenosoittajat, niiden toiminta ei voida sanoa olevan sotarikoksista. Ne voivat kuitenkin olla syytetään rikoksista ihmiskuntaa vastaan.
Sotarikokset määritellä rikollista toimintaa, jotka ovat sitoutuneet laajemmin kuin rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Sotarikokset tapahtuu konfliktitilanteissa kun on laajamittaista rikkovat kansainvälistä humanitaarista oikeutta, ja jopa tavanomaisia ​​käytäntöjä, jotka ovat paikallisesti koetaan oikeudellisten velvoitteiden (IIP DIGITAL, 2007). Sen sijaan mitään rikos voi olla rikos ihmisyyttä jos se kohdistuu tiettyyn ryhmään perusteella poliittisten erojen, sukupuoleen, rotuun tai uskontoon.

Sotarikokset voidaan syyllistyvät niin yhteinen ponnistus sotilaat, tai ainoa armeijan osallistujille käsillä listalla. Sen sijaan, ihmisyyttä vastaan ​​ovat yleensä säilyttäneet vuoksi tukea hallituksen virallista politiikkaa. Jos alue- tai valtionhallinnon päättää kohdistaa tiettyyn uskontoon, esimerkiksi se voi kulkea määräyksiä, joissa kielletään käytäntö erityisiä tapoja, jotka liittyvät mainitun uskontoa. Se voisi myös yllyttää muita kansalaisia ​​vastaan ​​kannattajia kohdennettujen uskonnon. Korkea-arvoiset poliitikot ovat usein syytetään rikoksista ihmiskuntaa vastaan, kun on olemassa tekoja etnisen puhdistuksen, koska ne ovat niitä, jotka ovat vastuussa luoda politiikka, joka tukee näitä toimia (holokaustin Encyclopedia, 2016).On enemmän leimautumista kytketty rikoksia ihmiskuntaa vastaan ​​kuin sotarikoksista (Bassiouni, 1999). Esimerkiksi monet nuoret ja keski-ikäiset saksalaiset suhtautuvat holokausti epäluuloisesti ja häpeän vaikka se tapahtui ennen heidän syntymäänsä. Sotarikokset että saaneet alkunsa eri armeijat samana aikana, vaikka ovat kaikki mutta unohdettu.

johtopäätös