Ero armeijan ja merivoimien Army vs Navy

Perustuen National Security Act of 1947, Yhdysvalloissa on sotilaallinen organisaatiorakenne, jossa on yhtäläisyyksiä teko luotu, joka uudelleen 'sota osasto' ja 'Department of Defense,' ja loi Yhdysvaltain ilmavoimien. Mainitusta turvallisuuden lain, viisi sotilaalliset on luotu, nimittäin; Army, Air Force, Navy, Marine Corps ja rannikkovartiosto.

Nämä viisi oksat ovat jatkuvasti osoitti erinomaisen suorituskyvyn antaa suojan maahan. Sotilaat on saatettu antaa paljon tunnustusta ja kunnioitusta, mutta kaikki eivät voi määritellä ero viiden oksat erityisesti armeijan ja laivaston.

America 's Army tehtävänä on suojata ja puolustaa maata maajoukkoja, armories, tykistön, helikoptereita, ydinaseiden jne Se on vanhin ja suurin haara armeijan palveluja. Tämä johtuu siitä, että suuri maa-alue Yhdysvallat. siitä huolimatta, että on oikein sanoa, että armeija on vastuussa antaa suojan maahan maata. Ne toimivat pääasiassa maa voima Yhdysvalloissa.

Merivoimat, toisaalta, tehtävänä ylläpitää rauhaa ja vapautta USA meriin. Se on kautta laivaston että Amerikka voi hyödyntää merien kun kansalliset etu vaatii sitä. Ne ovat myös tehtäväkseen kuljettaa merijalkaväen osaksi konfliktialueille. Toisin kuin armeijan kuitenkin merivoimien ei ole ryhmä Naval National Guards.
Niiden vastuualueet, kuitenkin, eivät ole ainoita asioita, jotka erottavat ne toisistaan. Maavoimien johdossa on neljän tähden kenraali nimeltään armeijan esikuntapäällikkö. Hän tehtävänä lähettää raportteja sihteeri armeijan noin ehdot sotilaat konfliktialueilla. Hän myös valvoo toimintaa armeijan.Toisaalta, merivoimien käskee Chief of Naval Operations, joka on neljän tähden amiraali. Hän lähettää raportteja sihteeri laivaston mukana Marine Corps komentaja.
Sekä armeijan ja merivoimien voivat auttaa muiden alojen, kuten Air Force. Army toimii heidän kanssaan hyökätä helikopterit, kun taas merivoimien lähettää apua lentotukialus, joka kuljettaa taistelijoita tai -hävittäjäpommittajia. Yksinkertaisesti sanottuna, armeija voi olla hyökkääjät itse kun laivaston kuljettaa hyökkääjät, kun he avustavat Air Force.
Sen lisäksi kuljetuksen, vaikka laivaston pilotit voivat myös toimia maalla perusta koulutusta ja viestintää. Ne voivat lentää helikoptereita varten etsintä- ja pelastustoimien ja logistisia tarkoituksia varten. Army yksinkertaisesti keskittyy enemmän maalla sotilaallista toimintaa ja harvoin ylittää rajoja. Ne voivat toimia pienien mertakulkevien käsitöitä mutta useimmiten ankkuroitu maa-alueilla.
Nämä kaksi myös eroavat käytetyistä laivoista konfliktien aikana. Armeija, joilla suojella perusteet ja maa-alue Yhdysvaltojen, hyödyntää tankit ja tykistö. He hyökkäävät terrori klo lähellä. Merivoimat voi kuitenkin hyökätä tavoitteet kilometrien päähän raskaita aseita ja risteilyohjuksia. Sukellusveneet varustettu ballistisia ohjuksia nopeaa hyökkäyksiä käytetään myös. Riippumatta näistä, merivoimat käyttää myös aluksia ja suuret alukset kuljettaa Marines.

Yhteenveto:

1. armeijan ja laivaston ovat molemmat sotilaalliset Yhdysvaltain
2. armeija toimii maalla, kun taas laivaston toimii merellä.
3. Navy voi ottaa eri tehtäviä, kuten kuljetus-, etsintä ja pelastus, ja logistinen toiminta, mutta merivoimat on keskittynyt enemmän taisteluita maalla.
4. kaksi haaraa eroavat käytetyistä laivoista konfliktien aikana.