Ero Agora ja ForumAgora vs Forum

Agora ja Forum liittyvät Kreikassa ja roomalaiset kaupungit. Sekä Agora ja Forum viittaa yhteinen julkinen paikka, jossa ihmiset kokoontuvat. Vaikka nämä kaksi viittaavat julkisissa paikoissa, joissa ihmiset kokoontuvat yhteen molemmat käytetään eri yhteyksissä näissä eri muinaisten valtakuntien.

Agora on julkinen paikka, joka on puhtaasti käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. Agora on markkinapaikka, jossa make shift kaupat perustetaan. Agora on yleensä sijaitsee kohti keskellä kaupunkia. Se on yleensä hyvin lähellä julkisiin rakennuksiin. Vaikka Agora on markkinapaikka, se on täällä, jossa vapaa-syntynyt mies maanomistajia Kreikassa avulla kerätään kuulla King 's tai neuvosto' s lausuntoja. Agora on johdettu kreikan Agora, joka tarkoittaa 'paikka kokoonpano'. Se oli Agora että sana agorafobia on peräisin.

Kun tarkastellaan Forum Roman kaupungeissa, ne ovat poliittisia ja uskonnollisia luonteeltaan. Foorumeilla ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin. Useimmat tärkeät toimistot, temppeleitä ja toimistot tärkeät henkilöt sijaitsevat Forum, joka sijaitsee keskellä kaupunkia. Kaupallinen laitokset ja muiden rakennusten olisi vain vieressä foorumin eikä osa sitä. On näillä foorumeilla että poliittisia keskusteluja, keskusteluja, tapaamisia ja kohtaaminen tapahtuu.

Lähes kaikki Rooman maakunnassa on näillä foorumeilla. Hän Forum Filippin, Forum of Tarrangana, Forum ja maakunnan Forum Merida ja Forum Pompeijin ovat esimerkkejä eri foorumeilla, jotka olivat vallalla Rooman valtakunnan. Forum on johdettu Latinalaisen että tarkoitti markkinoilla.

Yhteenveto1. Agora on julkinen paikka, joka on puhtaasti käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. Kun tarkastellaan Forum Roman kaupungeissa, ne ovat poliittisia ja uskonnollisia luonteeltaan. Foorumeilla ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin

2. Vaikka Agora on markkinapaikka, se on täällä, jossa vapaa-syntynyt mies maanomistajia Kreikassa avulla kerätään kuulla King 's tai neuvosto' s lausuntoja.

3. On foorumeilla että poliittisia keskusteluja, keskusteluja, tapaamisia ja kohtaaminen tapahtuu.

4. Agora on yleensä hyvin lähellä julkisia rakennuksia, temppeleitä ja muita tärkeitä toimistoissa.