Ero Pohjois- ja Etelä-KoreassaPohjois vs. Etelä-Korea

Yksi parhaista kirjoista jossa opit lisää eroista Pohjois- ja Etelä-Korea on kirjoittanut Don Oberdorfer, teoksessaan 'Koreoiden'. Siinä hän totesi, että korealaiset ovat molemmin puolin jakolinjan: 'Veljet ja sisaret ja serkut samasta perintö' | karvas vihollisia, jotka ovat käyneet kovaa kamppailut toisiaan vastaan ​​puolen vuosisadan '.

Tämä vain osoittaa, kuinka mielenkiintoista se on oppia eroja näiden kahden näennäisesti erilaista, mutta pääosin samat maat. Jako tuli toisen maailmansodan aikana, kun Korea oli miehitetty Japani. Tulos sota oli Pohjois-Korea tai demokraattisen 's Korean tasavalta, joka on Pjongjang sen pääoma' 'ja Etelä-Korea, joka on Korean tasavallan, Seoul jonka pääkaupunki.

Sota näki muodostamisen kommunistinen hallitus, joka otti hallintaansa Pohjois-Korea, kun taas Etelä-Korea tuli demokraattisempaa maassa. Huolimatta siitä, että Etelä-Korea vaikeuksia kansakuntana, 1986 kansainvälinen pelejä järjestetään maassa, sekä kesäolympialaiset vuonna 1988, on tuonut kansallista ylpeyttä, jolloin kansalaiset tämän alueen hintaa paljon parempi kuin heidän Pohjois kollegansa.

Life in Pohjois-Korea on yksi, johon liittyy nälkään ja köyhyyteen. Vaikka monet ihmiset onnistuvat pakenemaan tekemällä tiensä Kiinasta Etelä-Korea, monet ovat edelleen loukussa kommunistihallituksen. Tänään, Etelä-Korea on tullut kukoistava kansakunta, kun taas Pohjois-Korea kärsii massa nälkään ja taloudellisia ongelmia. Ihmiset Pohjois-Koreassa on asetettu ymmärtää, että Kim Il Sung on jumalaisen hahmo, ja monet pohjoiskorealaiset kohdellaan eri tavalla eteläkorealaiset. Pohjois-Korea 'kieltäytyi liittymään kansainväliseen yhteisöön osoittaaksemme tukea uskonnonvapaus on jotakin, joka on vielä tapahtua' 'näin kaukana toisistaan ​​kahden maan.Yhteenveto:

1. Pohjois-Korea on Pjongjang kuten pääoman, kun taas Etelä-Korea on Seoul jonka pääkaupunki.

2. Pohjois-Korea on maa, joka kokee taloudellisia ongelmia ja massa nälkään, kun taas Etelä-Korea on maa, jonka kansalaiset ovat tyytyväisiä, ja sen talous on hitaasti mutta varmasti kukoistava.