Ero hallituksen ja hallintotapaHallitus vs Governance

Hallitus ja hallinto ovat kaksi hyvin samankaltaisia ​​sanoja. Ihmiset usein hämmentyä eroista 'hallinnon' ja 'hallituksen.' Täällä aiomme keskustella eroja näiden kahden liittyviä sanoja.

Hallitus
Hallitus on ryhmä ihmisiä, jotka hallitsevat tai ajaa hallinnon maan. Toisin sanoen, voidaan sanoa, että hallitus on ruumis edustajat, joka hallitsee ja ohjaa tilassa tietyllä hetkellä. Hallitus on se väline, jonka voimalla valtion työskentelee.

Hallitus voi olla eri tyyppiä. Se voi olla demokratiaa tai autokratian, mutta suurin osa nykyajan hallitukset ovat demokraattisia. Täällä otamme huomioon demokraattiset niitä suhteessa hallituksen.
Demokraattinen hallitus voidaan määritellä, mikä on julkisen toimeksiannon ajaa asioita maan kanssa hyvin määritelty termi, jonka jälkeen peräkkäisissä aikavälillä samoja ihmisiä voidaan valita uudelleen. Hallitus voidaan merkitä hyvä tai huono niiden toimintatavat hyvästä ihmisiä. Jos hallitus antaa pystyy hallintoa, niin se on mahdollisuus tulossa takaisin virta uudelleen.

Hallinnointi
Hallinta on teko säätelevät tai päätöstä. Se on joukko sääntöjä ja lakeja kehystävät hallitus, joka on tarkoitus toteuttaa edustajat valtion. Yksinkertaisesti sanottuna, hallinto on mitä hallitukset tekevät.
Hallinta on käsite, joka voi seurata organisaatiossa kaikenkokoisille, olipa se yksittäinen solu tai organismi tai koko ihmiskuntaa. Governance voi toimia vaihtelevasti voittoa tai ei-voittoa, ihmisille tai itselleen. Päätarkoituksena hallinto on varmistaa hyviä tuloksia seuraavista joukon mallia sääntöjä.
Hallinnon voi olla eri tyyppiä:

globaalin hallinnan
Hallinnointi
projekti
Tietotekniikka
Osallistuva
Voittoa ja muutama muuEro 'hallitus' ja 'hallintoa' voidaan selventää käyttämällä esimerkkinä yrityksen, joka hoitaa joukko ihmisiä. Sääntöjä ja määräyksiä joita ne noudattavat toimiakseen menestyksellisesti kutsutaan johdon. Tämä edellyttää kokemusta ja tietämystä omistajien yhdessä henkilöstön kanssa vastaamaan asetetun tavoitteen. On samanlainen kuvio, hallitus on elin valittujen edustajien jota johtaa yksi henkilö. Tämä elin käyttää vakiintuneiden sääntöjen ja periaate tehokkaasti ajaa asioita maan hyväksi ihmisiä kansakunnan kutsutaan hallintoa.

Yhteenveto:

1. Governance on mitä hallitus tekee.