Ero NSA ja CIA NSA vs CIA

NSA on National Security Agency ja CIA on Central Intelligence Agency. Sekä NSA ja CIA ovat liittovaltion virastojen ja Yhdysvaltojen, jotka käsittelevät turvallisuutta, lainvalvontaa, ja älykkyys maan.

CIA liittyy lähinnä keräämällä tietoja kansainvälisesti, jotka ovat merkityksellisiä Yhdysvaltoihin. CIA toimii eri puolilla maailmaa erilaisten aineiden, jotka lähettävät tiedot pääkonttorin sijaitsee Langley, Virginia. CIA agentit useimmiten yhteistyössä muiden kansainvälisten virastojen kerätäkseen tarvittavia tietoja.

NSA ei ole kovin paljon ymmärretty. Tärkeimpänä tehtävänä NSA on tiedon varmuus. Tämä tarkoittaa, että NSA on vastuussa rikkomisesta ulkomaantiedustelupalvelujen koodien avulla kiinnitetty tietokonejärjestelmien, salaus, ja kulunvalvonta. NSA toimii yhdessä Keski Security Service. NSA käsittelee tietojenkäsittely, tuottaa salausavaimia US tiedot, ja purkaa ulkomaantiedustelupalvelun. NSA aineet pääasiassa istua pääkonttori, joka perustuu Fort Meade, Maryland.CIA muodostettiin 18 syyskuu 1947, ja NSA muodostettiin
04 marraskuu 1962.

NSA on jaettu kahteen tehtäviä: Signals tiedonhankintalinjan (SID) ja
Information Assurance osasto (IAD). SID luo ulkomainen signal intelligence, ja IAD suojaa tietojärjestelmiä Amerikan.
CIA on neljä suurta linjojen: direktoraatin Intelligence, National Clandestine Service Linja of Support, ja linja of Science and Technology.
Yhteenveto:

1. NSA ja CIA ovat liittovaltion virastojen ja Yhdysvaltojen, jotka käsittelevät turvallisuutta, lainvalvontaa, ja älykkyys maan.
2. CIA muodostettiin 18 syyskuu 1947, ja NSA muodostettiin 4. marraskuuta, 1962 lähtien.
3. CIA liittyy lähinnä keräämällä tietoja kansainvälisesti, jotka ovat merkityksellisiä Yhdysvaltoihin.
4. tärkeimpänä tehtävänä NSA on tiedon varmuus. NSA käsittelee tietojenkäsittely, tuottaa salausavaimia US tiedot, ja purkaa ulkomaantiedustelupalvelun.
5. CIA toimii eri puolilla maailmaa erilaisten aineiden, jotka lähettävät tiedot pääkonttorin sijaitsee Langley, Virginia. CIA agentit useimmiten yhteistyössä muiden kansainvälisten virastojen kerätäkseen tarvittavia tietoja.
6. NSA aineet pääasiassa istua pääkonttori, joka perustuu Fort Meade, Maryland.
7. NSA on jaettu kahteen tehtäviä: Signals tiedonhankintalinjan (SID) ja Information Assurance osasto (IAD).