Ero valinta ja kansanäänestyksestäVaalien vs Kansanäänestys

Vaalien ja kansanäänestyksen ovat eri puolilla hallintoa. Kansanäänestys voidaan kutsua kansanäänestyksen tai vaaleilla kysymys, jossa äänestäjät annetaan mahdollisuus hyväksyä tai hylätä tietty ehdotus. Muutokset perustuslakiin, antamalla uusi perustuslaki, muistuttaa valittiin henkilöitä, ja lisää näin ovat esimerkkejä kansanäänestyksen. Kansanäänestykset voidaan kutsua suoraan demokratiaan, jossa yhteiskunta on suora rooli erityisesti ehdotuksiin.

Vaalit on prosessi, jossa äänestäjät valitsevat henkilöt hallita niitä. Se on prosessi, jossa toimistot lainsäätäjä ovat täynnä. Vaalit järjestetään myös monet organisaatiot ja myös monet yhdistykset.

Vaalit ovat pakollisia on demokraattinen järjestelmä. Jälkeen tietyn ajan olemisen toimistossa, vaaleissa on käytävä säännöllisesti. Toisaalta, kansanäänestys voi olla sekä pakollisia ja harkinnanvarainen. Joissakin maissa, kansanäänestykset ovat pakollisia antaessaan tiettyjä lakeja tai tehdä muutoksia perustuslakiin tai impeaching valtionpäämiehiä. Joissakin maissa, kuten Ranskassa, Espanjassa, Kreikassa tai Romaniassa on kansanäänestyksiä jotka on vapaaehtoista. Fakultatiivinen kansanäänestys on se, jota voidaan joko panna alulle hallituksen johdossa tai kansalaisia ​​'tahdosta.

Kun vaalit ovat sitovia, kansanäänestysten voi olla sitovia ja ei-sitovia. Kun kyseessä on sitova kansanäänestyksiä, niitä tuodaan esille viranomaisten, vaikka ne eivät ole kiinnostunut tuomaan esille tällaisia ​​ehdotuksia. Ei-sitova kansanäänestys voidaan sanoa olevan vain neuvoa-antava tai neuvoa. Joissakin kansanäänestyksiä, vain yksinkertainen enemmistö tarvitaan. Kuitenkin joissakin muissa kansanäänestyksissä, kahden kolmasosan enemmistöllä tai määräenemmistö tarvitaan kulkee kansanäänestystä.Kun puhutaan vaaleista, on olemassa useita erilaisia ​​vaalien kuten; parlamenttivaalien, presidentinvaalit, kunnallisvaalit, ja täytevaalit.

Yhteenveto:

1. Kansanäänestys voidaan kutsua kansanäänestyksen tai vaaleilla kysymys, jossa äänestäjät annetaan mahdollisuus hyväksyä tai hylätä tietty ehdotus.
2. vaaleissa on prosessi, jossa äänestäjät valitsevat henkilöt hallita niitä. Se on prosessi, jossa toimistot lainsäätäjä ovat täynnä.
3. Vaalit ovat pakollisia on demokraattinen järjestelmä. Toisaalta, kansanäänestysten voi olla sekä pakollisia ja harkinnanvarainen.
4. Kun vaalit ovat sitovia, kansanäänestysten voi olla sitovia ja ei-sitovia.