Ero oikeiston ja vasen siipiOikeiston vs Left Wing

Valtakunnassa politiikka, oikea ja vasen siipi on kaksi asentoa, jotka ovat jatkuvasti keskustellaan yhteydessä ja niillä argumentteja, että tähän päivään, on keskusteltu yhä uudelleen ja uudelleen; mutta ilmeisesti ilman mahdollinen ratkaisu. Vaikka niiden erot ovat himmentää ajan kuluessa, koska monet poliitikot, jotka väittävät olevansa joko oikealle tai vasemmalle loppuun asti, joilla on sama jalusta erityisesti argumentteja, jotkut yleiset ominaisuudet ollessa oikealla laidalla ollessa vasemmalta oltava selväksi.

Päällimmäisenä, oikeistolainen poliitikkojen sanotaan olevan enemmän konservatiivinen tyyppi, mutta niitä pidetään myös kovempia. He pitävät pienemmän hallituksen yksikkö, joka ei pitäisi 't hallita paljon kansalaisten' elää. Niillä on parempi huomioon ihmisiä kuin hallitus, koska ne kannattavat yhtäläiset työ- oikeudet. Nämä ovat myös tyypin ihmisiä, jotka don 't haluavat saada käsiinsä talouteen kokonaisuudessaan. Useimmat, elleivät kaikki, niistä ovat vastaan ​​homojen avioliitto. He haluavat vastustaa hallitusta sen lastenhoitaja-tyyppinen lakeja, kuten määräyksiä ei tupakointi ja muut asiaan liittyvät kiellot. Vaikka oikeistolainen yksilöiden sijoittaa iso korostetaan elämän arvon, he silti haluavat jatkaa sotaa aina tarvittaessa.

Vasemmistolaisten poliitikkojen ovat vapaammat yksilöitä. Yksi syy, miksi he ovat liberaalimpi johtuu tukensa homojen avioliitto, koska ne ovat myös pro valinta. He haluavat isompia hallitusrakenteisiin jotka ovat tehokkaampia otteen kansalaisten siten vahvistamaan sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Nämä poliitikot haluavat puuttua taloudellisen järjestelmän. Mitä konfliktien hallintaan, vasemmistolaiset haluavat ratkaista konflikteja ilman voimankäyttöä ja ensisijaisesti rauhallinen, diplomaattisia sopimuksia vain.Lopuksi jotkut saattavat sanoa, että on yhdellä puolella tarkoittaa, että nojaat enemmän tiettyyn poliittiseen puolueeseen. Tämä ei ole aina totta, koska olitpa demokraatti tai republikaani, voit joko olla oikeistolainen tai vasemmistolainen itse. Se vain riippuu siitä, mihin ideologia tulet seurata.

Yhteenveto:

1. Oikeiston ihmisillä on parempi huomioon ihmisiä kuin hallitus.
2. Oikeiston ihmiset ovat enemmän konservatiivinen kuin vasemmalta.
3. Ne tulevat vasemmalta vapaammat ideologioita kuin oikeistolainen yksilöitä.
4. Vasemmistososialistinen ihmisillä on parempi huomioon hallituksen kuin ihmisiä ja kenties heikentää autonomiaa jälkimmäisen joissakin yhteyksissä.
5. Vasemmistososialistinen yksilöt ovat homo- liitot toisin kuin nousi oikeaa laitaa ja.