Ero Sekularismi ja CapitalismSekularismi vs Kapitalismi

Kapitalismi ja sekularismi ovat kaksi eri asiaa, järjestelmien ja näkökulmia. Ensi silmäyksellä, nämä käsitteet ovat periaatteessa mitään tekemistä toistensa kanssa eri eroja vielä jakaa taustalla teema.

Kapitalismi, esimerkiksi, on sosioekonominen järjestelmä, joka on painottunut yksityisomistukseen ja vapaita markkinoita. Vuonna kapitalismissa yksityiset omistajat valvoa niiden tuotantovälineiden (tuotteen tai palvelun) ja määrittää strategioita, jotta voidaan tuottaa enemmän voittoa. Käsite vapaita markkinoita on olennaista kapitalismissa. Tässä yhteydessä se on markkinoilla, joka määrittää kysynnän ja tarjonnan tuotteen kuluttajien kanssa, joiden vapautta ja erilaisia ​​valintoja tuotteita ja palveluja.

Kapitalismi tuottaa kahdenlaisia ​​tuottoja: voitosta omistajille yrityksen ja palkat, myös eräänlainen korvauksen ihmisiä, jotka tekevät tuotteita tai tietyn palvelun suorittamiseksi asiakkaille tai kuluttajille puolesta liiketoimintaa. Kapitalismi Ollakseen mallina taloustiede on myös malli yhteiskunnalle ja sosiaalinen organisaatio. Koska kapitalismi perustuu individualismi, voidaan sanoa, että joissakin yhteiskunnissa soveltaa tätä mallia jäsenilleen. Tämä kannustaa ihmisiä, erityisesti nuoret, olla itsenäisiä taitojaan tai kykyjä sen sijaan, että riippuvaisia ​​heidän perheensä tai yhteiskunnalle yleensä.

Toisaalta, sekularismi on periaate havaittu yhteiskunnassa, joka koskee sekä hallitusta ja uskontoa. Sekularismi kannustaa erottaminen molempien yksiköiden yhteiskunnassa estää päällekkäisyys vallan tai yhteisö ohjaamalla toisen kustannuksella yhteiskunnan 's jäseniä.

Erottaminen valtion ja uskonnon vähentää vaikutusta tai osallistumisen toisistaan, jotka voivat johtaa hämärtää linjat ja väärin vuoksi yhden kokonaisuuden 'etuja yli muiden. Lukuun ottamatta eroa kirkon ja valtion, sekularismi kieltää perustaminen valtion uskonto, ja jäsenet hallituksen kannustetaan pitämään uskontoa yksityisasia eikä vaikuttaa siviiliasioissa.

Sekularismi antaa yhtäläiset oikeudet kaikille jäsenille ja tytäryhtiöiden uskonnollisten järjestöjen ja nimityksiä sekä vapaus palvonnan perustuu yksilölliseen 's henkilökohtaiset uskomukset.
Tavallaan näkymä sekularismin usein hyväksytty maissa, joissa jäseniä on erilaiset taustat tai ihmisiä eri uskontoja.Sekä kapitalismi ja sekularismin jakaa teema on eräänlaista demokratian ja tasa-arvon. Niihin liittyy myös kaksi sosiaalisia yhteisöjä. Vuonna kapitalismissa kyseisten alojen ovat hallituksen ja kaupan / elinkeinoelämän kun sekularismin pelaajat ovat hallituksen ja uskonto. Kapitalismi aloittaa ajatus ottaa yhtään tai vain vähän valtion valvonnan tai häiriötä yli kauppaa ja liiketoimia. Toisaalta, sekularismin estää yhdistäminen hallituksen ja uskonto.

Teemat tasa kapitalismi rohkaisee yksittäiset ansaita voittoa minkäänlaista oikeudellista ja käytettävissä keinoja samalla sekularismin jatketaan nykykäytäntöä tietyssä yhteiskunnassa antamalla samat oikeudet ja etuoikeudet tahansa jäsen riippumatta siitä, mitä uskonnosta he kuuluvat. Samalla, uskonnollisten järjestöjen myönnetään yhtä kunnioittavasti ja oikeudet.

Yhteenveto:

1. Suurin ero kapitalismin ja sekularismin on pelaajia tai yhteisöistä. Kapitalismi käsittelee kauppaa ja liiketoimintaa ja sekularismin käsittelee uskonnon. Ne ovat molemmat järjestelmät, joihin liittyy valtion ja yhteiskunnan.