Ero Evolution ja CreationEvolution vs. luominen

Evoluutio ja luominen teoria on pitkään käyty keskustelua istuntoja ja yksinkertainen argumentteja. Nämä kaksi teoriaa ehdottaa kahta merkittävästi vastakkaista ajatuksia luomisesta maapallon ja ihmiskunnan. Monet ihmiset ovat hämmentyneitä siitä, mitä uskoa. Käsitys ihmisten riippuu siitä, miten he näkevät elämään yleensä ja niiden periaatteet ohjaavat niiden tiellä. Science säädetään, että evoluutioteoria teki kaikki asiat maailmassa ovat olemassa niin, itse maailma. Toisaalta, uskonto uskoo vahvasti, että Creation periaate on olennainen osa, joka koostuu kaikista asioista olemme tänään.

Teoria todetaan alkuräjähdyksen käsite esittelee kiehtovaa kokouksessa perusteita uskontoja ja modernin tieteen. Molemmat alat ovat yhtä mieltä siitä, että maailmankaikkeus alkoi ulos mitättömyytenä puhalluspakastimessa tietyllä hetkellä hyvin kauan sitten. The Big Bang teoria esittää, että suuri tulipallo räjähti, ja fragmentit sen räjähdys tuli planeettoja, tähtiä, ja muita taivaankappaleita maailmankaikkeudessa.

Samantyyppistä hengähdystauko on auttanut ulos vähemmässä määrin Darwinistinen hypoteesi evoluution ja perustuksen elämänmuotojen maapallolla. Teoria selittää, että elämänmuodot tuli ulos peräisin elottomien kemiallisia ja kehittynyt muiden korkeampien organisaation pelkästään seuraavien mekanistinen lakia. Kirkko ymmärtää, että evoluutioteoria on nyt vain hypoteesi, koska sen epäjohdonmukaisuudet ja käännösvirheet aikaisemmassa aikoja. Kuitenkin nykyaikana, evoluutio on nyt omaksunut tiede on tosiasia, ja on vähitellen tunnustettu kirkon. Kuitenkin tämä teoria 's oleva mekanismi' s näkökohta, makro-evoluutio, ei ilmeisesti vahvistettu. Tiede osasto hyväksyy mekanismi riippuu uskomattoman pitkä putki onnea.

Heikkous tämän teorian synnyttää harjoittajien määrä uskonnollisen alan joka hahmottaa toinen ajatus siitä alussa maapallon ja ihmisten elämän. Se on säädetty pyhä kirja katolisen uskonnon, Raamattu, että on olemassa Creation teoria. Luomiskertomus teorian mukaan maapallon ja ihmiskunnan luotiin seitsemän päivän Creation.

Näkemykset moraalista, tarkoitusta, itsekunnioitusta, oikeudenmukaisuus, ja velvollisuus läheisesti sidottuna näkemyksiä ihmisperäisiä vahvistamatta tai kieltää totuus evoluutioteoria. Evolution havainnollistaa, että kun laji muuttua ne aikanaan, saavuttaa ihanteellinen väestöstä ominaisuus tasoilla. Eteneminen lajin aiheuttaa poistamisesta huonompi lajien ja eloonjäämisen superior lajeja.

Maan-Creation teoria kuvataan, että Jumala loi maailmankaikkeuden, ja joka sisältää ajatuksen, että Genesis ei ole kirjaimellisesti kuvausta Creation. Tämä osa Creation teorian vahvistaa, että vuodelta maapallon käyttäen tieteen perustana. The Creation teoria on usein käsitelty tavalla Raamatun teorian Creation, ja muut uskonnot hallussaan muita ajatuksia Creationism. Paras esimerkki ovat Veda, ne ovat vanhin Hindu tekstejä, jotka vakuuttavat osa sykli luomisen suhteen elävien olentojen ja myös niiden tuhoamista käynnisti miljoonaa vuotta sitten.

Yhteenveto:1. Evolution and Creation teoria on pitkään käyty keskustelua istuntoja ja yksinkertainen argumentteja.

2. Nämä kaksi teoriaa ehdottaa kahta merkittävästi vastakkaista ajatuksia luomisesta maapallon ja ihmiskunnan.

3. Science säädetään, että evoluutioteoria teki kaikki asiat maailmassa olemassa itse maailma. Toisaalta, uskonto uskoo vahvasti, että luomisen periaate on olennainen osa, joka koostuu kaikista asioista olemme tänään.

4. Big Bang teoria esittää, että suuri tulipallo räjähti, ja fragmentit sen räjähdys tuli planeettoja, tähtiä, ja muita taivaankappaleita maailmankaikkeudessa. Samantyyppistä hengähdystauko on auttanut ulos vähemmässä määrin Darwinistinen hypoteesi evoluution ja perustuksen elämänmuotojen maapallolla.

5. heikkous evoluutioteorian synnyttää useita harjoittajia uskonnollisen alan hahmottaa toinen ajatus siitä alussa maapallon ja ihmisen elämän Creation teoria.