Ero Medicare ja MedibankMedicare vs Medibank

Medicare ja Medibank voi viitata kaksi täysin erilaista terveyttä yksiköiden tai samoja terveyttä kokonaisuus Australiassa.
Medicare on julkinen terveydenhuolto, joka hoitaa Australian hallitus. Valtion virasto vastaa Medicare kutsutaan Medicare Australia.

Päätavoitteena Medicare Australia on tarjota edullinen terveydenhuolto kaikille Australian kansalaisen. Medicare edellyttää rekisteröinti kortti. Jokainen kansalaiselle rekisteröinti kortti on oikeus maksuttomaan hoitoon julkisissa sairaaloissa ja vähentää lääkäri 'palkkiot edellyttäen että lääkäri on palveluntarjoajan numero.

Yhteys Medicare ja Medibank piilee Medicare 's alkuperää. Medicare oli ensimmäinen perustettiin Medibank ja otettiin käyttöön 1. kesäkuuta 1975. Gough Whitlam, pääministeri Australian ja hänen Labour-hallitus, ensin luotu Medibank. Whitlam hallitus halusi pidentää yleisen terveydenhuollon kaikille Australian kansalaisille, ja Medibank täytti tämän tehtävän.

Medibank ehdotettiin ja se varmuuskopioidaan lainsäädäntöä. Se toteutetaan Whitlam hallitusta mutta romutettiin vuonna 1981 Seuraavissa pääministeri Malcolm Fraser. Terveydenhuollon ohjelma uudelleen käyttöön 01 helmikuu 1984, jonka Hawke johtama Bob Hawke ja nimettiin uudelleen Medicare. Sen lisäksi nimenmuutos, Medicare on eri rahoitusjärjestelyt verrattuna Medibank.

Medibank voi viitata myös yksityisen sairausvakuutusyhtiö samassa maassa. Medibank, joka tunnetaan myös nimellä Medibank Private, on Australia 'suurin yksityinen vakuutusyhtiö. Vaikka Medibank on yksityinen yritys, se on myös omistaa Australian hallitus.Toisin Medicare, Medibank tarjoaa laajan valikoiman terveyspalveluja. Sen palveluihin kuuluvat: terveys- ja oheispalvelut, sairausvakuutus, matkavakuutus, lemmikkien vakuutukset, henkivakuutus, matkailu lääketiede, työpaikka ja kuntoutuspalvelut, ja hyvinvointi tuotteita. On hiljaista, että ihmiset Medibank voivat käyttää palveluja yksityisten sairaaloiden ja mahdollisesti julkisten sairaaloiden.

Medibank perustettiin vuonna 1976. Se on osa sairausvakuutuslain komissio. Medibank perustuu tällä hetkellä Melbournessa, Australiassa.

Yhteenveto:


Sekä Medicare ja Medibank voi viitata samaan terveydenhuollon kokonaisuus Australiassa. Kuitenkin se voi viitata myös kaksi täysin eri terveydenhuollon yksiköiden samassa maassa.

Medicare on yleisen terveydenhuollon järjestelmä Australiassa. Sitä ohjaa valtion virasto nimeltään Medicare Australia. Toisaalta, Medibank, jota kutsutaan myös Medibank Private, on yksityinen vakuutusyhtiö, suurin samassa maassa. Medibank on valtion liikelaitoksena, eli se on yksityinen yhtiö omistukseen Australian hallitus. On sairausvakuutuslain komissio.

Medicare ja Medibank ovat yhteisöjä alla Australian hallitus. Kuitenkin ne eroavat toisistaan ​​virastojen jotka hallita niitä. Medicare tarjoaa kaikille Australian kansalaisten taas Medibank on käytettävissä vain ihmiset, joilla on varaa sen palveluja.

Medicare edellyttää rekisteröinti kortti, joka mahdollistaa siirtotie on ilmaista hoitoa julkisissa sairaaloissa ja maksujen alentamista valittujen lääkäreille. Samaan aikaan, Medibank, yksityisenä antajaa, vaatii vakuutuksen sekä muita vaatimuksia saadakseen palvelujaan.

Medicare on perustettu vuonna 1975 Medibank alla Whitlam hallituksen ja uudelleen käyttöön vuonna 1984 Bob Hawke. Se nimettiin uudelleen Medicare. Samaan aikaan, Medibank, koska yksityinen yritys, perustettiin vuonna 1976.