Ero Antiikin Kreikka ja antiikin RoomanAntiikin Kreikka vs Ancient Rome

Verrattaessa antiikin Kreikassa ja antiikin Roomassa, voidaan nähdä, että on olemassa monia eroa kuten maantiede, hallinnon, naisten aseman, talouden ja taiteen.

Vaikka nämä maat ovat Välimeren maissa, ne eroavat maastossa. Kaupungeissa antiikin Kreikassa erotettiin mäkisellä maaseudulla. Kaikki kaupungit olivat lähellä vesistöihin. Rooma oli sisämaassa maan ja sijaitsee joen Tiber.

Nyt puhuvat taiteen ja kulttuurin Kreikan ja Rooman, Kreikan taide pidettiin parempi kuin Roman Art. Yksi kuvanveistäjien että Kreikka on laajalti liittyy Venus de Milo. Roomalaiset osasivat mosaiikki tai seinämaalaus. Roomalaiset olivat tunnetaan tuottaa realistisia muotokuvia.

Talouden kannalta, määräytyy sekä antiikin Kreikan ja Rooman oli maataloudessa. Kreikkalaiset asuivat pienissä vehnän tuottamaan tilojen mutta oli huono päivää epäasianmukaisen maatalouden käytäntöjä. ? Roomalaiset oli kääntynyt kohti Estates, tuottaa oliiviöljyä ja viiniä.Myös suuri ero jako yhteiskuntaluokkiin sekä antiikin Kreikan ja Rooman. Kreikassa yhteiskunta jakautui orjia, freedmen, metics, kansalaisten ja naisia. Rooma oli orjia, freedmen, Plebeijit ja patriisit.
Kun naiset eivät pidetä kansalaisten antiikin Kreikassa, ne olivat kansalaisten antiikin Roomassa. Myös jako kohti vaurautta sekä yhteiskunnissa.

Perhe pää? Roman kotitalous oli Paterfamilias. Tämä tarkoittaa, että vaikka poika on hänen oma perhe, isä on pää koko perheelle. Mutta Kreikassa, pojat katsottiin olevan laillinen perillinen isiensä.

Yhteenveto

Kaupungeissa antiikin Kreikassa erotettiin mäkisellä maaseudulla. Kaikki kaupungit olivat lähellä vesistöihin. Rooma oli sisämaassa maan ja sijaitsee joen Tiber.

Kreikan taide katsottiin olevan parempi kuin Roman Art.

Kreikkalaiset asuivat pienissä vehnän tuottamaan tilojen mutta oli huono päivää epäasianmukaisen maatalouden käytäntöjä. ? Roomalaiset oli kääntynyt kohti Estates, tuottaa oliiviöljyä ja viiniä.

Kreikassa yhteiskunta jakautui orjia, freedmen, metics, kansalaisten ja naisia. Rooma oli orjia, freedmen, Plebeijit ja patriisit.

Kun naiset eivät pidetä kansalaisten antiikin Kreikassa, ne olivat kansalaisten antiikin Roomassa.