Ero Visa ja työlupayksikönVisa vs Työlupa

Ero viisumi ja työlupa on, että viisumi on asiakirja hankittu yksittäisen syöttää tiettyyn maahan taas työlupa on työllisyys kirje työnantajan työntekijälle tarvittavat maahanpääsyn. Visa on antama maahanmuuttoviranomaiset esittämättä maahanmuuttovirasto ja maahanmuuttoviranomaiset pidättää oikeudet jotta henkilö päästä maahan. Työlupa toisaalta on myöntää kansallinen tai kansainvälinen yritys, joka ulkoistaa muissa maissa palkata ammattilaisia ​​tai muun teknisen henkilökunnan jne.
Eri maissa on erilaisia ​​viisumien ja viisumi luokkiin. Yleensä on kahdenlaisia ​​viisumien kuten maahanmuuttajien ja muiden maahanmuuttaja viisumi. Non viisumia sisältää luokkia, kuten liike, käynti, turisti tai tutkimus viisumi. Maahanmuutto- viisumi on hankittu, kun henkilö haluaa asua kyseisessä maassa pidemmän aikaa. Maahanmuuttaja Viisumin maahanmuuttaja hankkia oleskelua ja työntekoa. Se edellyttää uudistumista jälkeen pari vuotta. Työlupa siis myönnetään henkilölle, joka haluaa pysyä maassa ja työskentelevät liittyvän yrityksen. Kuitenkin sen kesto on lyhyempi kuin viisumia. Työlupa haltijan on uusimaan asiakirjoja ennen kuin se vanhenee.
Osa maista maailmassa on tiukat viisumipolitiikka kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Malesia ja UAE. Työnhakijat ja ammattilaisten odotan siirtyä näihin maihin tuleville mahdollisille. Osa maailman maat ovat tunnettuja kuumista kohteita, kuten Intiassa, Sveitsi ja Thaimaa. Käsittelyaika liittyvät matkailuun tai ammattiryhmiä on paljon helpompi saada kuin maahanmuuttotarkoituksiin. Eri maissa käytetään erilaisia ​​sääntöjä ja määräyksiä viisumiin ja työlupa asiakirjoja. Visa uusiminen tulee toinen vakava ongelma liittyy asiaan, jos sitä ei ole hankittu mainitun asettaman määräajan maan.
Lain mukaan maan, henkilö kuljettaa työlupaa tai viisumia asiakirja voi liikkua missä tahansa maassa vapaasti. Jotkin maat antavat rajoitettu pääsy niiden viisuminhaltijat kuten Saudi Umra / Hajj Visa, Intian Visa, Israelin Visa ja jotkut Afrikkalainen Viisumit joka laittaa rajoituksia liikkumista vierailijoille. Maahanmuutto viisumit ovat paljon toivottavaa, että ihmiset, jotka haluavat saada ratkaistua vieraassa maassa ja hyödynsi kaikki edut kuten paikalliset siellä kuten vakuutuksen, lääketieteen, stipendejä ja sosiaaliturva jne maahanmuuttopolitiikalla vaihtelevat maittain. Visa kovasta kohde maahanmuuttovaltioita ovat paljon kalliimpia ja vaikea saada.
Työlupa ovat hieman alemman tason takaisinmaksuaika sijaan maahanmuutto, liikemiehiä ja tutkimus viisumeita. Työlupa ei salli yksittäisten muuttaa työn tai yrityksen. Työ voidaan muuttaa vain jättämällä maan ja tulossa takaisin toisella työlupaa. Toinen ero viisumi- ja työlupa on, että työlupa myönnetään veloituksetta ammattilaisten työnantaja tai yritys. Osa monikansallisten yritysten helpottaa työntekijöilleen viisumin, liput ja käsittelymaksut jne.
Yhteenveto:
1. Visa on matkustusasiakirja tulla maahan taas työlupaa on työ lupa kirjeen tahansa yritys.
2. Visa ja työlupa päättymistä ja uusiminen tarvitse erittäin kriittisesti.
3. Maahanmuutto- viisumi-, liikemiehiä ja tutkimus viisumit on enemmän hyötyä kuin työlupa, mutta ne ovat kalliimpia.
4. Työlupa jaetaan ilmaiseksi. Joidenkin yritysten olisi jopa maksaa kaikki kulut niiden ammattitaitoisia työntekijöitä.