Ero Global ja InternationalGlobal vs International

Maat ovat riippumattomia valtioita, jotka aiheuttavat maantieteellisillä alueilla ja on erilaiset kulttuurit, kielet, ja ihmiset. Ne ovat poliittisesti järjestäytyneen ja ovat erillisiä ja erillään toisistaan. Ne eivät vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauppaa ja muuta toimintaa joko kansainvälisellä tasolla tai maailmanlaajuisesti.

Sana 'globaali' on adjektiivi, joka tarkoittaa 'joka koskee koko maata eikä vain yksi tai kaksi aluetta.' On synonyymi 'maailmanlaajuisesti' ja 'universaali', ja se tarkoittaa myös sitä 'rajaton, rajaton, yleinen ja kattava.'
Viime vuosina maailmantaloudesta on muutettu yksi, joka on maailmanlaajuisia. Tämä tarkoittaa integrointi talouksien eri maailman maissa tarkoituksenaan lisätä aineellista hyvinvointia läpi kilpailun ja erikoistumisen.

Kun taloudet mennä maailmanlaajuinen, on vapaa kauppa, muuttoliike, ja teknologiset, poliittiset, sotilaalliset ja sosiaalis-kulttuurisen vuorovaikutuksen ja jakamisen kansojen välillä. 'Global' tarkoittaa 'integrointi eri kansojen yhtenä kokonaisuutena.'
Kun yritys menee maailmanlaajuinen, se tarkoittaa, että ne ovat oksat ja toimistoja monissa maissa, ja niiden tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Heillä on sijoituksia eri maissa, joissa niiden tuotteita myydään. Se ei ole vain kokenut taloustieteen ja kaupan lisäksi myös ympäristönäkökohdat ja muut asiaan liittyvät seikat. Globaalit kysymykset ovat ne, jotka koskevat ja vaikuttaa maailmaan kokonaisuutena, ja sellaisena, on ratkaistava ei vain yhden kansakunnan vaan kaikki maailman valtiot.

Sana 'kansainvälinen', toisaalta, on adjektiivi, joka tarkoittaa 'koskevat kahta tai useampaa kansojen.' Vaikka se käytetään myös analogisen sanoihin 'vieras' tai 'ulkomaalainen', se on yleisesti tunnettu käsite, joka viittaa kysymyksiä, jotka vaativat ei yksi vaan kaksi tai useampia maita. Se tarkoittaa vuorovaikutusta maiden kansallisten rajojen. Se vaikuttaa vain maita, jotka ovat mukana. Kansainvälinen kauppa on yksi, joka koskee ainoastaan ​​kahdessa tai useammassa maassa, jossa yritykset tuoda tai viedä muiden 'tuotteiden. He eivät' t pidä mitään sijoituksia toistensa 's maissa.On pienemmässä mittakaavassa kuin 'globaali'. Joten maa voi olla kansainvälinen kysymys toisen, ja se koskee vain molemmat. 'Kansainvälinen' ei käytetä ainoastaan ​​kaupan alalla, mutta on olemassa myös kansainvälisiä lakeja, kieltä, ja kysymyksiä.

Yhteenveto:

1. 'Global' on sana, jota käytetään viittaamaan kysymykset ja huolenaiheet koko maailma, kun taas 'kansainvälinen' on termi, jota käytetään viittaamaan kysymykset ja huolenaiheet kahden tai useamman maan.
2. 'Kansainvälinen' on pienempi soveltamisala kattaa vain kahden tai useamman maan, kun 'globaali' on paljon suurempi soveltamisala, joka sisältää koko maailman.
3. Vaikka niitä joskus käytetään sijasta toisiaan 'globaali' tarkoittaa 'kaiken kattava ja maailmanlaajuisesti', kun 'kansainvälinen' tarkoittaa 'ulkomainen tai monikansallisten.'