Ero OFCCP ja EEOCOFCCP vs EEOC

Olemme kulkeneet pitkän matkan kuin yhteiskunta, jossa syrjinnän hyväksytty käytäntö, erityisesti työpaikoilla. Syrjintätapauksista voi sisältää koskee mainonnan kautta, rekrytointi ja vuokraus, työkomennusmääräysten, ja markkinointimahdollisuuksia, hyödyt työllisyys ja palkat, koulutuksen ja oppisopimuskoulutuksen, kurinpitotoimet, ja poisto työtä. Häirintä on myös syrjinnän muoto. Office of Federal Contract noudattamisohjelmat (OFCCP) ja Equal Employment Opportunity komissio (EEOC) ovat molemmille liittohallitus joka on valta huolenaiheet syrjintää työhön.

Osana Yhdysvaltain työministeriö, Office of Federal Contract noudattamisohjelmat (OFCCP) käsittelee vastuut varmistaen työnantajat noudattavat lakeja, jotka kattavat syrjimättömyys niiden toimintaan, koska ne harjoittavat liiketoimintaa liittohallitus. Se perustettiin vuonna 1978 alle Executive Order 12086 of silloinen presidentti Jimmy Carter, vaikka siemenet kylvettiin kauemmaksi voimassaoloaikana presidentti Franklin Delano Roosevelt alle Executive Order 8802 (joka esti rotuun valtion yritykset). Tuleva kehitys tuli Executive tilaukset 10479, 10308, 10925, 11246 ja 11375 presidentit Eisenhower, Truman, Kennedy, Johnson, ja Nixon, vastaavasti. Termillä presidentti Gerald Fordille OFCCP oli täysin vakiintunut.

OFCCP on valtuutettu hallinnoimaan ja täytäntöönpanon varmistamiseksi yritysten ja niiden alihankkijoiden tekee työtä tai liiketoimintaa liittohallitus kieltävät syrjinnän. Syrjinnän muotojen sisältyvät, mutta eivät rajoitu: etnisyys, ihonvärin, rodun, uskonnon, vammaisuuden, ja suojattujen veteraanit (kuten Executive Order 11246, § 503 Rehabilitation Act of 1973 ja Vietnamin sodan veteraanien 'sopeuttamisen avustamisesta Act 1974, 38 USC 4212). Näillä toimenpiteillä varmistetaan yhtäläinen ja oikeudenmukainen työllistymismahdollisuuksia kansalaisten Yhdysvaltoihin ilman pelkoa lainvastaista syrjintää. nykyinen OFCCP' s toiminta perustuvat pääasiassa Rehabilitation Act § 503 samoin kuten amerikkalaiset vammaisten lain. OFCCP tarjoaa tavoittamisohjelmia varmistaa urakoitsijoiden ymmärtää ja noudattaa velvoitteita kuulu syrjimättömyyttä.

Toisaalta, Equal Employment Opportunity komissio (EEOC) on itsenäinen elin alla liittohallitus joka varmistaa syrjimättömyys harjoitetaan ja pannaan täytäntöön työpaikka kaikille itsenäisiä yrityksiä ja työnantajia, jotka eivät ole sopimuksen liittovaltion kanssa. EEOC aloitettiin vuonna 1965 ja edelleen kehittynyt julistamisen eri lakien jotka kattavat eri potentiaalia olevia syrjinnästä ensin kuuluu toimeksiannon VII osaston Civil Rights Act of 1964, lisäämällä Ikäsyrjintä Employment Act of 1967 (ADEA) , kuntoutuslain Act of 1973, amerikkalaiset vammaisten lain (ADA) 1990, ja lopuksi ADA muutokset Act of 2008 EEOC on lupa tutkia ja tiedosto oikeusjuttuja työnantajalta jos väitetty perusteella, että syrjintä on tapahtunut.Kattavuus syrjimättömyyden suuntaviivojen mukaisesti, että EEOC noudattaa samaa kuin aiemmin mainitut OFCCP ovat: rotu, väri, kansa alkuperän, uskonnon, sukupuolen, ja henkinen ja fyysinen kapasiteetti. Sisällä sääntöjä ja määräyksiä valvoo EEOC, kaikkia syrjintätoimia yksityistä vastaan ​​alle edellä mainitun kattavuus on laiton. Tämä koskee muita kuin kostona teko raportoinnin syrjinnän viranomaisille, kuten arkistointi maksuja tai osallistuminen tutkinnan tai oikeusjuttu mahdollisilta tekoja syrjinnästä.

Ainoa todellinen ero, että kaksi toimistot OFCCP ja EEOC ovat keskenään on että yksi pitää viranomaisen, kun se tulee yrityksille tai muille yksiköille, jotka ovat tehneet sopimuksen tai alihankintasopimuksen työskennellä liittohallitus, kun taas toinen kattaa kaiken muun. Molemmat valtuudet pidentää apua vahinkoa kärsineille osapuolille ja jatkamaan toimia vastaan ​​rikkoneen osapuolten olisi syrjintää epäillä ja todistettu. On hyvä tietää, riippumatta, että hallitus on edelleen tukenut syrjimättömyyttä meidän jatkuvasti monipuolista maailmaa.

Yhteenveto:

1. OFCCP luotiin tavoitteena valvontaa ja sääntelyä syrjimättömyyden liike urakoitsijoille ja alihankkijoille käsittelevät liittohallitus.
2. EEOC on elin, joka käsittelee huoli mistään syrjinnästä, joka tapahtuu työpaikoilla sisällä Yhdysvalloissa.