Ero Tea Party ja John Birch SocietyTea Party vs John Birch Society

Tea Party ja John Birch Society pidetään sama joitakin samanlaisia ​​ideologiat ja toimintoja.

Amerikkalainen oikeistolainen poliittinen ryhmä, John Birch Society oli järjestö, joka oli kommunismia vastaan ​​ja joka kannatti henkilökohtaista vapautta, perustuslaillinen tasavalta ja viranomaisten. Robert W. Welch on tunnettu perustaja tämän järjestön. Perustettiin vuonna 1958, John Birch Society perustui aluksi Belmont, Massachusetts. Nyt John Birch Society kulkee sen pääkonttori Grand Chute, Wisconsin. Organisaatio on myös paikallisia luvuissa kaikissa valtioissa.

Sen lisäksi, että anti-kommunisti, John Birch Society on anti-sosialisti ja anti-totalitaarisen. Ryhmä vastustaa myös fasismi, taloudellinen interventionismin, ja varallisuuden uudelleenjakoa. Heidän tehtävänsä on 'saada aikaan vähemmän hallitus, enemmän vastuuta, ja Jumalan' s auttaa parempi maailma antaa johtamiseen, koulutus, ja järjestetty vapaaehtoinen toiminta mukaisesti moraalisia ja perustuslaillisen periaatteita. 'Tea Party muodostettiin 21. vuosisadalla varsinkin aikana 2008 Yhdysvaltojen presidentinvaalit. Tarkka ajan sen muodostumista ei voida sanoa, koska organisaatiota kehitettiin sarjasta pienemmät organisaatiot. Kuitenkin nimi 'Tea Party' on otettu kuuluisan 'Boston Tea Party.' Vaikka paikallinen järjestöjen Tea Party toimia itsenäisesti, kaikilla on samat periaatteet.
Tea Party on ryhmä, joka uskoo finanssipoliittista vastuuta. He uskovat, että kasvava valtion velka ja valtion menojen ylitykset uhka. He uskovat perustuslaillisesti rajoitetun hallitus, joka ei puutu tilassa 'oikeudet. Osapuoli ei myöskään viihdyttää vapaiden markkinoiden interventio.
Kun verrataan John Birch Society, Tea Party on enemmän ruohonjuuritasolla organisaatio. Vaikka John Birch Society on kansallisia johtajia, Tea Party ei ole kansallinen johtaja.

Yhteenveto:

1. Amerikkalainen radikaali, oikeistolainen poliittinen ryhmä, John Birch Society oli järjestö, joka oli kommunismia vastaan ​​ja joka kannatti henkilökohtaista vapautta, perustuslaillinen tasavalta ja viranomaisten.
2. Tea Party uskoo finanssipoliittista vastuuta. He uskovat, että kasvava valtion velka ja valtion menojen ylitykset uhka. He uskovat perustuslaillisesti rajoitetun hallitus, joka ei puutu tilassa 'oikeudet.
3. Robert W. Welch on tunnettu perustaja tämän järjestön. Perustettiin vuonna 1958, John Birch Society perustui aluksi Belmont, Massachusetts.