Ero Policy and PoliticsPolicy vs. Politiikka

Politiikka on osa hallituksen järjestelmän, ja politiikkaa voidaan kutsua suunnitelma. Politiikka voidaan määritellä tieteen tai taiteen hallintoelimen tai valtion, erityisesti koskevat poliittinen kokonaisuus kuin kansa. Politiikka voidaan määritellä yleisen suunnitelman, joka kattaa yleiset tavoitteet. Politiikka voidaan myös sanoa olevan kurssin tai toiminnon, joka ehdottaa hallituksen, yksilön, liike yritys tai mikä tahansa osapuoli.

Politiikka tarkoittaa viranomaisen ja viittaa julkiseen elämään. Politiikka yleensä pyörii ympäri hallituksen ja sen toiminnasta. 'Politiikka' on termi, joka viittaa organisaation prosessi. Se viittaa myös teoriaa ja käytäntöä hallinnon. Puolueet ajaa hallitus, jossa kaikki noudattavat tiettyjä politiikkoja.

'Policy' voidaan kutsua kuin 'periaate.' Se ei ole, että poliittiset puolueet noudattavat tiettyjä politiikkoja, mutta lähes kaikki yksilöt tiettyjä sääntöjä. Useimmat yritykset noudattavat tiettyjä käytäntöjä. Politiikka voidaan myös kutsua kuin sitoutumista tai aiesopimuksen. Se johtuu politiikkaa, ihmiset, organisaatio, tai asianosaisen vastuussa. Käytäntö on joukko sääntöjä tai periaatteita, jotka ohjaavat päätöksiä.'Politiikka' on sana, joka on johdettu kreikan sanasta 'politikos', joka tarkoittaa 'virallista', joka on muotoiltu 'asioiden City' Aristoteles. Tämä kirja puhuu valtion ja hallintoelinten. 'Policy' on termi, joka on johdettu vanhasta ranskan sana 'Policie,' mistä Late Latin 'Politia' ja antiikin Kreikan 'politeia.'

Yhteenveto:

1. politiikka voidaan määritellä tieteen tai taiteen koskevat tai valtion, erityisesti koskevat poliittinen kokonaisuus kuin kansa. Politiikka voidaan määritellä yleisen suunnitelman, joka kattaa yleiset tavoitteet.
2. politiikka viittaa viranomaisen ja viittaa julkiseen elämään. Politiikka yleensä pyörii ympäri
hallitus ja sen toiminta. Politiikka on termi, joka viittaa organisaation prosessi.
3. Policy voidaan kutsua kuin 'periaate.'
4. politiikkaa voidaan myös kutsua kuin sitoutumista tai aiesopimuksen. Se johtuu politiikkaa, ihmiset, organisaatio, tai asianosaisen vastuussa. Suoja on joukko sääntöjä tai periaatteita, jotka ohjaavat päätöksiä.
5. Puolueet ajaa hallituksen, jossa kaikki noudattavat tiettyjä politiikkoja.
6. politiikka voidaan myös sanoa olevan kurssin tai toiminnon, joka ehdottaa hallituksen, yksilön, liike yritys tai mikä tahansa osapuoli.