Ero Kommunismi ja nationalisminKommunismi vs Nationalismi

Kommunismi ja nationalismi ovat kaksi eri teorioita. Ei ole paljon sekaannusta välillä ja on nimenomaisesti eroja kahden termejä.

Nationalismi voidaan määritellä akuutti usko yhteen 's maa. Kommunismi voidaan kutsua eräänlaisena sosialismin joka näyttää eteenpäin luokan vähemmän yhteiskunnan ja jossa ei ole yksityisomistuksessa. Tämä tekee selväksi, että kommunismi ei asetu mitään alueellisia tai kansakunnan erityisiä toiveita. Toisaalta, nationalismi koskee tietyn kansakunnan vain.

Kommunismi on teoria, joka edustaa valtioton yhteiskunnalle. Toisaalta, nationalismi tarkoittaa valtion tai kansakunnan. Nationalismi voidaan kutsua lokeroitu, jossa kuin kommunismi ei ole tällainen.

Nationalismi tarkoittaa kehittämistä kansakunnan. Sillä nationalisteja, valtio tai kansa on ensiarvoisen tärkeää. Kuitenkin kommunisti, koko luokan tai koko maailma on yhden kokonaisuuden. Se on yhteisö, joka vallitsee yli muiden kommunismi taas nationalismi on kansallinen henki, joka vallitsee yli muiden ajatuksia.Vuonna nationalismi, on usko siihen, että yksi kansa on ylivoimainen muihin maihin. Lisäksi maan kansalaisten ovat enemmän arvostetaan kuin muiden maiden kansalaisia. Tämä uskomus ei pidä kommunismiin. Kommunistien, yhteisö seisoo ennen kaikkea. Toisin kuin nationalistit, kommunistit ajattelevat globaalisti.

Nationalismi on termi, joka keksi Johann Gottfried Herder myöhään 1770-luvulla. Vaikka on vaikea todeta, milloin ja wehere nationalismi oli syntynyt, voidaan nähdä, että sana oli kehittynyt ater Ranskan vallankumouksen ja Yhdysvaltain vapaussodan. Toisaalta kommunismia kehitetty teoria bolsevikkivallankumouksen jälkeen vuonna 1917. Termi sai suosituksi kautta 'Kommunistinen manifesti', kirjan kirjoittanut Karl Marx ja Friedrich Engels.

Yhteenveto
1. Nationalismi voidaan määritellä akuutti usko yhteen 's maa. Kommunismi voidaan kutsua eräänlaisena sosialismin joka näyttää eteenpäin luokan vähemmän yhteiskunnan ja jossa ei ole yksityisessä omistuksessa.
2. Se on yhteisö, joka vallitsee yli muiden kommunismi taas nationalismi, se on kansallinen henki, joka vallitsee yli muiden ajatuksia.
3. Nationalismi voidaan kutsua lokeroitu, jossa kuin kommunismi ei ole tällainen.
4. nationalismi, on usko siihen, että yksi kansa on ylivoimainen muihin maihin. Tämä uskomus ei pidä kommunismiin.