Ero Marines ja armeijanMarines vs Army

Jokaisella maalla on omat asevoimat, joiden pääasiallinen tehtävä on puolustaa itsemääräämisoikeutta muiden maiden ja voimat saattavat pyrkiä syrjäyttämään sen. Se on myös suunniteltu säilyttämään on ulko- ja sisäpolitiikka. Se liittyy käytön strategian, toiminnan taiteen ja taktiikoita tavalla sen tehtävien, sen maan.

On olemassa kolme perus asevoimien maassa; Air Force, joka tekee ilmasotaa, armeija, joka on maalla sotilaallista voimaa, ja merijalkaväki ovat jalkaväen voima ja jäsen merivoimien maan.

Vaikka sekä armeijan ja merijalkaväen laukeavat päällä, merijalkaväen eivät ole suoraan puolustusministeriön kuten armeijan. Marines ovat hyökkäys voima, ja he koulutetaan kahtalaisesta toimintaa. Ne ovat myös nopeita, mobiili, ja valmis toimintaan milloin tahansa. Loukkaavaa sotilasoperaatiot, merijalkaväki on sijoitettu ensin suorittaa hyökkäys. Kun alue on raivattu, armeija ottaa haltuunsa ja suorittaa tehtävänsä työperäiseksi voima.

Logistiikan, armeijan on enemmän resursseja kuin merijalkaväen joka luottaa laivaston. Se on myös enemmän joukkoja, enemmän lentokoneita, ja enemmän aseita. Se on ensisijainen maanpäällisten voima maan enemmän henkilökuntaa kuin mikään muu oksat asevoimien.

Koulutus merijalkaväen on jäykempi kuin armeijan koulutusta. Tämä johtuu siitä, ne ovat ensimmäiset joukot, jotka vihollinen aikana torjua, ja ne ovat joukkoja, jotka on määritetty suurlähetystöissä, erityisesti ne, jotka sijaitsevat epäystävällinen maissa.Vaikka armeija on oma hoitohenkilökuntaa, merijalkaväen luottaa laivaston 's hoitajat, lääkärit, ja lääkärit. Armeija on myös kaksi reserviläiset, armeijan Varaukset ja Army National Guard, kun merijalkaväen eivät.

Sana 'meren' tulee latinan sanasta 'marinus', joka tarkoittaa 'meren', joka on peräisin Proto-Indo-Euroopan sana 'mori' tai 'Mari', joka tarkoittaa 'järven' tai 'vesistö.' Sen ensimmäinen käyttö Englanti kielellä viittaamaan sotilas, joka palvelee laivalla oli 1600-luvun loppupuolella. Sana 'armeija', toisaalta, tulee latinan 'armata' tai 'armatus', joka tarkoittaa 'varustettu aseita' tai 'aseellinen.' Sen ensimmäinen kirjattu käyttö viitata maavoimat oli 1700-luvun lopulla.

Yhteenveto:

1. armeija on suurin sotilaallinen voima maan kun merijalkaväen ovat alle merivoimien maan.
2. armeija on ammattitauti voima, kun merijalkaväen ovat hyökkäys voima.
3. armeija on oma hoitohenkilökuntaa kun merijalkaväen eivät.
4. armeija on enemmän joukkoja, ilma, maa ajoneuvoja ja aseita kun merijalkaväen eivät.
5. koulutuksen suhteen, merijalkaväen tehdään jäykempi koulutusta kuin armeijan.
6. armeija on suoraan puolustusministeriön kun merijalkaväen eivät ole.