Ero Officer ja värvättyOfficer vs värvätty

Kun se tulee liittyä asevoimien ymmärtäminen ero elämää upseeri ja värvätty voi olla suuri ero teidän päätöksiä liittyä. On eriasteista erot; jotkut heistä yksinkertaisesti kaikkeen missä olet, ja missä päädyt.

Virkailijat taipumus tehdä enemmän rahaa. Tämä on yksi suurimmista etuisuuksia tulossa Officer. Värvätty miehet ja naiset pidetään alempana palkka. Miehistön ja naisilla on myös taipumus siirtää useammin, ja niihin sovelletaan vähemmän perinteisen etuisuuksia, jotka menevät yhdessä tulossa Officer.

Ja menojen ei ole samaa tyyppiä vaatimukset muuttuvat. Yleensä ne voivat kestää paljon kauemmin yhdellä alueella, ei tarvitse huolehtia muuttuviin työpaikasta toiseen kovin usein, ja pystyvät usein kehittämään taitoja, jotka areena 't käytettävissä värvätty miehiä ja naisia.

Monet ihmiset on taipumus uskoa, että on olemassa suuri ero siinä, miten kunnioittaa yksi vastaan. Tämä ei ole täysin totta. Vaikka Virkailijat yleensä mielletään, joilla on suurempi suhteessa ei voida odottaa luovutetaan nähden asevoimissa ilman ansaita sitä. Monet värvätty miehiä ja naisia ​​suuresti arvostettu niiden kyky olla siellä, ja niiden suorituskyky pakon edessä. Virkailijat voivat ansaita kunnioitusta, mutta miten he kohtelevat toisia ja kuinka hyvin he kunnioittavat asema ei osansa.

Upseeri on enemmän valtaa niin pitkälle kuin on vastuussa osalta. Värvätty miehet ja naiset ovat tehtävänä on antaa toiminnan tapahtumaan. Sanotaan, että kun taas vastaava henkilö voi tehdä enemmän rahaa, värvätty mies tai nainen työskentelee kovemmin heidän rahaa, niiden tarjouksia, ja niiden eduista.

Hyvänä Officer vaatii johtamistaitoja, ja kyky tuottaa energiaa ja moraali, joissa voi olla mitään. Hyvänä värvätty mies tai nainen tarkoittaa kykyä seurata komentoketju, hyväksyä seuraukset, ja sitten ylläpitää toveruus koko yksikkö.

Yhteenveto:

1. Päällystön on parempi palkkataulukko.2. värvätty miehet ja naiset siirretään useammin.

3. Virkailijat on tunne sijoittelun ja työsuhdeturva.

4. värvätty miehet ja naiset kohtaavat enemmän asennon muutos, työ ja potentiaalia.

5. Virkailijat ovat enemmän 'vastaava' vallan.

6. värvätty miesten ja naisten on voitava ottaa komentoja.

7. Virkailijat tekevät päätöksiä.