Ero Demokratia ja tasavallan
Demokratia vs tasavalta

Kaksi tärkeää hallitusmuodot ymmärtää ovat demokratia ja tasavallan. ? Demokraattinen hallitus perustuu noin ihanteita että jokaisella kansalaisella on taattava samat oikeudet lain. ? Demokratiat ajetaan käyttäen enemmistön mielipide kansalaisten ja mitä he tuntevat on oikea hallitusta tekemään. Ei ole parempia kansalaisia, ei hierarkkinen järjestelmiä, ja naiset pidetään tasavertaisina. ? Tasavallan ympärille muodostuu ajatus, että ei pitäisi olla hallitsija ja että kaikilla kansalaisilla tulisi olla osa valittaessa johtajia hallituksensa. ? Tasavallan keskittyy ihmiset valitsevat joku, joka voi edustaa heidän etunsa.

Termi, tasavalta, oli peräisin tutkija Machiavelli. Hän uskoi, että voisi olla vain kansanvallasta tai kuningas 's sääntö.? Sen jälkeen sana tasavalta on käytetty määrittelemään useimmat hallitukset, jotka varaa niiden kansalaisten yhtäläiset oikeudet ja eivät kuulu hallitsija.? Ajatus demokratiassa on ollut noin paljon pidempi, vuodelta kertaa Platonin.? Platon uskoi, että demokratia voi menestyä, jos säännelty juoksi hallitus.

On olemassa erilaisia ​​demokraattisen hallituksen: edustuksellinen demokratia, perustuslaillinen demokratia, liberaali demokratia, jne.? Jokainen keskittyy alkuperäiseen ihanteita demokratiassa kuitenkin sisältää ylimääräisiä hallituksen määräyksiä. ? Kautta historian on ollut myös monia muotoja tasavallan hallitukset, mukaan lukien vapaiden ja Sosialististen. ? Tasavallan tyypillisesti seuraa perustuslaki, jotta voidaan varmistaa, että luottamushenkilö johtaa hallitus ei häiritse niitä oikeuksia, jotka kansalaisten on annettu arvoa. ? Demokraattinen hallitus sallii kansalaistensa äänestää yksilöt jotka he luottavat ja he tuntevat arvostavat kansalaisen 'oikeuksiin ja mielipiteitä.Yhdysvallat on ottanut pääkohdat demokratian ja tasavallan luoda hallitus, jossa ihmiset ovat vastuussa valitsee virkamiehet ja kaikki kansalaiset ovat yhdenvertaisia ​​alla perustuslaki. ? Tänään, ehdokkaita valtion vaaleissa jaetaan kahteen eri luokkaan, demokraatit ja republikaanit. ? Jokainen on tehnyt alkuperäisen ideoista että tietty muoto hallituksen ja soveltanut sitä tapa, jolla maa pitäisi ajaa. ? Demokraattien usein ajattelevat liittohallitus koko päätöksentekoon, kun taas republikaanien uskoo ihmiset tekevät hallituksen vahva.

Vaikka on olemassa monia muotoja, hallitus, joka voidaan pitää demokratiaa ja tasavallaksi, nuo hallitusten on sisällytettävä todellisia arvoja takana, jotta kutsutaan republikaanien tai demokraattinen valtio.

Yhteenveto:

Demokratia on tasa kaikkien kansalaisten ja tasavallaksi kansalaiset voivat valita johtajansa.

Demokratia on ollut hallituksen muodossaan vuodesta antiikin Kreikassa. ? Tasavalta ideat ovat olleet ajoista renessanssin.

On monia alaluokkia sekä demokratian ja tasavallaksi.