Ero Aldor ja scryerAldor vs scryer

Aldor ja scryer ovat kahtia jotka oleskella Shattrah kaupunki Outlands. Tietylle tasolle, voit valita näiden kahden välillä. Saada maine voisi alentaa muiden 10% enemmän määrästä maineen saavuttanut. Prosessi voidaan kääntää vaikka vaan se vie vähän hionta päästä takaisin korotettu. Aldor koostuu draeneit kun Scryers koostuu verihaltiat. Tämä on joitakin pieniä vaikutuksia, jos hahmosi on jompikumpi kaksi kilpailua. Draenei alkaa ystävällisenä kanssa Aldor ja epäystävällinen kanssa Scryers; päinvastainen pätee verihaltiat.

Jokaisella sodan osapuolella on omat leirin sisällä Shattrah kaupunki, jossa on erillinen hissit, jotka johtavat jokainen. Aldor 's nousu on huomattavasti suurempi kuin kuin scryer' s tason. Se ei ehkä ole niin tärkeää, mutta kärsimätön pelaajat voivat hyötyä valitsemalla Scryers. Hyppää Aldor 's nousu varmasti johtaa kuolemaan, mutta se' s hengissä päässä Scryers tason.

Jos olet Jewelcrafter, se voi olla järkevämpää mennä Aldor, tai ainakin lykätä sivuraide kanssa Scryers. Jewelcrafting kouluttaja sijaitsee Aldor nousu, ja vaikka sivuraide kanssa Scryers ei sulkemiseen pois oppia häneltä, vartijat olisi vihamielinen teitä ja todennäköisesti hyökätä, kun tulet alue.Lähes kaikki erot em todennäköisesti hyvin vähäinen rajan ylittyessä prime tasot Outlands. Ainoa asia, että olet luultavasti löytää tärkeää on bonukset tarjoamia olkapää kirjoituksia, jotka molemmat ryhmät tarjoavat. Kirjoituksia antamat Aldor antavat yleensä vaurioita, hyökkäyksen voima, paranemista, ja väistää. Kun Scryers, merkinnät tarjoavat crit, puolustus, ja manaa uudistaminen. Tämän pitäisi antaa sinulle oppaan siitä valita Scryers tai Aldor perustuu tilastot että sinulla olisi tarvitsevat oman rakentaa.

Yhteenveto:
1. Aldor koostuu draeneit kun Scryers koostuu verihaltiat
2. Aldor nousu on huomattavasti korkeammalla verrattuna scryer 's tier
3. jewelcrafting kouluttaja Shattrah sijaitsee Aldor nousua eikä sen scryer 's tier