Ero Air Guard ja Air ForceAir Guard vs Air Force

Air Guard ja Air Force liittyy ilmatilan Yhdysvalloissa. Air Guard on osa laajempaa ilmavoimien siipi. Sekä voimat on monia yhtäläisyyksiä, mutta tällöinkin on Air Force on laajempi rooli maan 's turvallisuus ..

Verrattaessa kahta, Air Force on johtoon ilmasotaa palvelu Yhdysvalloissa. Yksi merkittävä ero, joka voidaan nähdä, että Air Force on kokopäiväistä taas Air Guard on osa aika. Air Guard liittyvät lähinnä yhden viikonlopun kuukaudessa tai kaksi viikkoa vuodessa.

Yksi päätavoitteista Air Guard on toimia reservinä Air Force. Toisin kuin Air Force, Air Guard on jäsennelty valtion ja alueellisesti. Air Guard on läsnä kaikissa valtioissa. Valtio kuvernööri on komentaja päätoimittaja Air Guard. Toisaalta, presidentti on komentaja IlmavoimienAir Guard muodostettiin vuonna 1916 ja oli osa New Yorkin National Guard. Ilmavoimat myös osa Army Air Force. Air Guard ja Air Force sai erotetaan ainutlaatuinen oksat vuonna 1947.

Ilmavoimat on täysi hallinta America 'ilmatilassa. Air Force henkilöstöä on koulutettu ja varustettu kestävän hyökkäävä ja puolustava lentotoimintaa. Air Guard kehotetaan aikoina kotimaisen hätätilanteissa ja katastrofeja, kuten pyörremyrskyt, tulipalot, tulvat ja maanjäristykset . Niitä voidaan aso kutsua liittovaltion velvollisuus aikoina sodissa seuraamuksia kongressin. puhemies voi myös pyytää Air Guard, jossa pääjohtajat 'conset, tukahduttaa kapina, hylkivät invaasio tai suorittaa liittovaltion lakeja, jos maa tai sen alueella ovat uhka.

Yhteenveto
1. Air Guard on osa suurempaa Air Force siipi.
2. Ilmavoimat johtoon ilmasotaa palvelu Yhdysvalloissa. Yksi päätavoitteista Air Guard on toimia reservinä Air Force.
3. Air Force on täynnä aika taas Air Guard on osa aika.
4. osavaltion kuvernöörin on komentaja päätoimittaja Air Guard. Toisaalta, presidentti on komentaja Ilmavoimien
5. Air Force henkilökunta on koulutettu ja varustettu kestävän hyökkäävä ja puolustava lentotoimintaa.