Ero SSI ja SSASSI vs SSA

Aikana henkilö 's tuottavien vuosien hän työskentelee jotta hänen päivittäisiin tarpeisiin ja säästää aikaa, jolloin hän ei enää pysty toimimaan. Useimmat hallitukset, kuten Yhdysvaltain hallitus, ovat luoneet virastot valvovien ohjelmia, jotka tarjoavat etuja henkilöille, jotka saavuttavat eläkeiän.

Etuudet annetaan niille, jotka ovat oikeutettuja. On myös ohjelmia, jotka tarjoavat ikääntyneille, sokeat, lapset ja vammaiset henkilöt. Kaksi tällaiset ohjelmat ovat SSA ja SSI.

Social Security Administration on Yhdysvaltain liittovaltion virasto, joka valvoo vakuutusohjelma hallituksen, joka tarjoaa vanhuus-, työkyvyttömyys-, ja edunjättäminen etuja jäsenille Social Security.
Jokainen työkykyiset ja tuottava henkilö on maksettava sosiaaliturvan veroja tuloistaan ​​ja tulokseen. Tämä on pakollista, ja etuja, joita jäsen saa eläkkeelle siirtymisen perustuvat hänen.

SSA syntyi Social Security Act 1935 osana silloinen presidentti Franklin Roosevelt 's New Deal. Sen rahoittaa liittovaltion hätäapukoordinaattorin Administration ja alkoi kerätä veroja vuonna 1937.
Eläkkeellä ja vammaisia ​​jäseniä, heidän puolisoidensa ja lapset, ja eloonjääneet vakuutetut työntekijät voivat saada hyötyä Social Security. Määrä vaihtelee tulojen luottojen että jäsen ansaittu aikana, että hän oli vielä töissä.Täydentävä Security Income (SSI), toisaalta, on liittovaltion tulolisään ohjelma Yhdysvaltain hallitus, joka rahoitetaan yleisestä verotuloja sijaan Social Security verot. Se on tarkoitettu vuotiaiden, sokeat, vammaiset ja lapset, joilla ei ole tuloja maksaa perustarpeisiin.

By 'ikäinen,' henkilön on oltava 65-vuotiaita ja yli, ja vaikka hän ei ole poistettu käytöstä, hänen täytyy olla taloudellisesti rajallinen. By 'vammaiset', tarkoitetaan, että henkilö on henkinen ja / tai fyysiset vammat. Hänen täytyy myös olla Yhdysvaltain kansalainen.
Voidakseen saada ohjelman, yksilön täytyy olla rajalliset resurssit, mikä tarkoittaa, että hänellä ei ole työtä, ei SS etuja, ei työntekijöitä 'korvauksia, eikä työttömyyskorvausta. Hänellä ei saa olla mitään resursseja, kuten pankkitilien, ajoneuvoja, henkilökohtaiset ominaisuudet, henkivakuutus, tai maa.

Yhteenveto:

1. Social Security Administration (SSA) on virasto Yhdysvaltain liittovaltion että tehtävänä on valvoa sen vakuutusohjelma tarkoitettu hyötyä eläkkeellä ja vammaisten jäsenten ja heidän perheidensä kun täydentävä Security Income (SSI) on ohjelma Yhdysvalloissa liittovaltion, joka tarjoaa täydentävää tuloja vuotiaiden, sokea, ja vammaisia ​​henkilöitä, ja lapset, joilla ei ole keinoja tuloja.
2. SSA edellyttää jäsenet ja tulevat edunsaajat maksamaan sosiaaliturva verot, kun SSI ei vaadi maksua edunsaajien.
3. SSA rahoittaa sosiaaliturvan verot että sen jäsenet pakottavasti maksaa kun SSI rahoitetaan yleisestä verot.