Ero H1 ja B1 VisaH1 vs B1 Visa

Kun matkustat ulkomailla, sinun pitäisi aina olla varma, että sinulla on oikea kanssasi asiakirjoja. Suurimman osan ajasta, ihmisten on vaikea varmistaa viisumia ja usein he eivät tiedä, mikä viisumin hakea. Viisumit käytetään useista syistä tullessaan maahan, joten sinun täytyy varmistaa viisumi riippuen matkan tarkoitusta.

Henkilö voi olla useita viisumeja samanaikaisesti, mutta sallitaan vain yksi viisumi asema. Tarkoituksesi kirjoittamalla maa auttaa määrittämään mikä viisumia käyttää saadakseen oikean tilan. Ulkomaiset passi voi olla H1 tai B1 viisumia, mutta ne vain voivat oleskella laillisesti Yhdysvalloissa tilapäisesti.

Alle Immigration and Nationality Act, H1 viisumi on ei-viisumia Yhdysvalloissa Työnantajat voivat palkata työntekijöitä kanssa H1 viisumia, mutta vain tilapäisesti. Heti kun henkilö, jolla on H1 viisumi jättää työn tarjoamia vastuullinen työnantaja, hänen on poistuttava maasta tai hakea muutosta tilan. Toisaalta, B1 viisumi on mitä ulkomaan kansalaisia, jotka haluavat tehdä liiketoimintaa Yhdysvalloissa olisi pyrittävä hankkimaan tullessaan maahan. Ottaa B1 viisumi tekee henkilö väliaikainen vierailija varten harjoittavat liiketoimintaa Yhdysvalloissa. Tämä on mitä haluat pitää, jos haluat ostaa joitakin tarvikkeita ja muita materiaaleja, osallistua yleissopimuksen tai pitää liiketapaamisia Amerikassa.US työnantajat ja rekrytoijat etsivät ehdokkaita H1 viisumi. Kuten kaikki USA työntekijöitä, H1 viisumin haltijan, joka haluaa käyttää Yhdysvalloissa pitäisi olla valmiudet tehtävään hän hakee. Jos jatkuvasti työskentelee kuin Yhdysvaltoihin, voit oleskella enintään 6 vuotta on H1 viisumia. Tämä on huomattavasti pidempi kuin aika sallittua B1 viisuminhaltijan. Ne, jotka ovat B1 viisumi voi laillisesti oleskella maassa enintään kolme kuukautta. A B1 pidin odotetaan tekemään kaikki tarvittavat liiketapahtumat tuon ajan kuluessa. Niistä asioista, että henkilö voi tehdä, kun heillä on B1 viisumin: selvittämisestä kuolinpesä, sopimuksen allekirjoittamisen ja liiketoimintaa.
Varmistaakseen B1 viisumi, sinun täytyy pystyä täyttämään alla Immigration and Nationality § 214 (b). Ehdokas on oltava pysyvä asuinpaikka kotimaassa ja pitäisi ole tarkoitus jättää lopullisesti. Pysyvä oleskelulupa voidaan perustella pysyvä työpaikka, perhe ja omaisuus kotimaassa. Kannattaa myös todistaa, että sinun tai työnantaja on keinot ja resurssit maksaa loman Yhdysvalloissa Heti henkilö hankkii B1 viisumi, hän saa tehdä oikeudellisia liiketoimintaa Yhdysvalloissa, mutta ei saa tarjota palveluja ja muita toimintoja, jotka ovat periaatteessa eduksi Yhdysvaltain työnantaja.

Henkilö joka hakee H1 viisumia, toisaalta, on oltava kandidaatin 's tutkinto tai Master 's aste haltijalle. Jos ei, hänen on ansainnut todistus akkreditoitu koulu tai koulutuskeskus. Tärkeintä pystyä antamaan kanssa H1 viisumi on työnantaja, joka on tarjonnut työtä ja jätti vetoomuksen Yhdysvaltojen Citizenship and Immigration Service. H1 Viisuminhakijan voidaan käyttää lääketieteessä, laki, terveys, tekniikka, arkkitehtuuri, liike, taiteen, fyysinen ja yhteiskuntatieteissä tai muissa ammateissa, jotka vaativat kandidaatin 'korkeakoulututkinto tai vastaava.
Yhteenveto:

1. H1 viisumia tarvita ulkomaalaisten työnhakijoita Yhdysvalloissa. A B1 viisumi avulla henkilö suorittaa liiketoimia tilapäisesti.
2. korkeakoulututkinnon tai vastaava vaaditaan saamiseksi H1 viisumia. Getting B1 viisumi edellyttää todistamaan varaa maksaa matkan ja liiketoiminnan kulut.
3. Kun olet B1 viisumi, et saa ilmaista kiinnostuksensa pysyvästi siirtymässä Yhdysvaltoihin.