Ero Alby ja BiancaEro Alby vs Bianca

Syklonit esiintyy eri puolilla maailmaa etenkin Australian mantereella. Niitä pidetään yhtenä tuhoisin sää voimia maan päällä, mikä näkyy valtavia vahinkoja elämään ja omaisuuden he jättävät usein niiden vanavedessä. Mutta australialaiset, jotka ovat tottuneet kokeneet sen useita kertoja vuodessa, on olemassa joitakin pyörremyrskyt he eivät koskaan unohda.

Yksi viimeisimmistä syklonien osuma West Australia on Bianca, joiden luokka kolme luokittelun että osuma tammikuussa 2011. Vaikka tämä ei ole vahvin lyödä mantereella, se näytti kuviot hyvin mieleen hyvin voimakas sykloni vuonna 1978 nimeltään Alby joka vaati viisi elämää ja aiheutti suurta vahinkoa kaupungeissa, jotka seisoivat sen tielle.

Pääsyy on vertailtu Alby ja Bianca on polku sekä syklonien kesti. Mukaan sään asiantuntijoita ja meteorologit, se on hyvin harvinaista trooppisten hirmumyrskyjen lyödä eteläisellä alueella, joka teki molemmat Alby ja Bianca satunnaisia ​​tapahtumia. Kuitenkin yhtäläisyyksiä lopettaa siellä sekä syklonien näytteillä eri käyttäytymisestä he tekivät maantuntuma.

Alby tapahtui aikaisemmin vuonna 1978 mikä teki vertailukohtana myöhemmin pyörremyrskyjen lyödä eteläosien Australia. Bianca tuli kolmenkymmenen kolme vuotta myöhemmin alussa vuoden 2011 Alby sai luokka neljä varoitustason, kun Bianca oli pysäyttänyt-luokan kolme luokitusta.

Alle Australian sykloni uhkien havaitsemista luokituksia, luokka kolme sykloni voi olla tuulen nopeudet 170-225 km tunnissa, mikä voi vahingoittaa rakenteita ja sähkökatkoksia. Bianca väitettiin erittäin vaarallinen, mutta se ei vastannut Alby 's kategoria 4 varoitus, joka oli rekisteröity tuulet 225-280 km tunnissa. On sanomattakin selvää, Alby jälkensä Australia' s sykloni historia.Toinen suuri ero kirjataan asiantuntijoiden kanssa Alby 's ominaisuuksia verrattuna Bianca' s oli puute kosteutta tai rankkasateiden. Sen sijaan se oli kuuma tuuli virtaa, joka aiheutti tulipaloja eri puolilla aluetta, jossa Alby osuma vuonna 1978. Bianca, toisaalta, suorittaa voimakkaat tuulet ja sade.

Eräs toinen erot havaittiin asiantuntijat verrattaessa Alby kanssa Bianca. Vuoden 1978 sykloni alkoi hitaasti, kunnes se osui kylmä rintama Etelä-West alueilla. Tämä aiheutti sen nopeuttamiseksi enemmän kuin se saavutti maa, mikä osaltaan suurta vahinkoa käsitellyt kaikkea se tuli perille. Bianca kirjattiin matkustaa tasaisella nopeudella tyypillinen muiden syklonien, mikä tarkoitti esto mitään muutoksia, se menettää hitaasti nopeuttaa ja vähentää siten sen vaikutus landfall.

Riippumatta erot näiden kahden hirviö pyörremyrskyt oli vain yksi asia on varma; ne aiheutettu raskaita vahinkoja ja aiheutti ahdistusta kaikille asukkaille, jotka seisoivat niiden polut. Ja niin paljon kuin asiantuntijat yrittävät tulkita miten havaita niitä aikaisempana ajankohtana, syklonit tulee aina.

Yhteenveto:

1. sykloni alby osuma vuonna 1978, kun taas sykloni Bianca tuli vuonna 2011.
2. Alby luokiteltiin luokkaan 4 sykloni, kun Bianca saanut arvosanan luokka 3.
3. Alby suorittaa kuuma tuulet ilman sadetta, kun Bianca sisälsi kovia tuulia, jossa on paljon kosteutta.