Ero Pound ja KiloPound vs Kilo

Eriyttäminen kiloa ja kiloa on todella helppoa. Kuitenkin realistisin mielessä kaksi yksikköä toimenpiteet voivat tulla hieman monimutkainen.

Ensimmäinen syy sekaannusta on luultavasti siksi, että on olemassa punnan yksikön muotona massan ja toisessa on muodossa voima. Joten pound massa on lyhennetty 'lbm' kun pound voima lyhennetään 'lbf.' Yhteydessä voima, punta vastaa todellisuudessa 4. 4482216152605 newtonia (N). Kuitenkin kummassakin tapauksessa, kun kohde on jo määritelty joko massaa tai painoa sitten 'lb' voidaan käyttää molemmissa tapauksissa.

Lisäksi 'punta' on myös nimi Britannian virallinen valuutta. Egypti, Libanon, Sudan ja Syyria ovat muissa maissa käyttävät punta valuutta. Tämä valuutta oli peräisin perinteisen määritelmän punnan jonka arvoksi saadaan puoli kiloa hopeaa.

Toinen syy sekaannusta on painovoiman vaikutuksen. Lyhyesti sanottuna, yksi kilogramma (lyhennetty kg. Tai lyhentää kg), joiden massa on yhtä suuri kuin 2. 2 lbs. Tämä on totta, kun massojen mittauksessa täällä maan päällä. Mutta muiden planeettojen, jossa painovoima on joko heikompi tai vahvempi kuin meidän, niin todennäköisesti muuntaminen vakio on erilainen kuin 2. 2. Lisäksi jotkut sanovat, että kilo on mitta painoa, koska kilon hyväksytään olevan massa 1 L. vettä. Vastakkaisella puolella, yhden punnan vastaa noin 0,454 kg. tai 454 grammaa.Historiallisesti virallista hyväksymistä kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI) takaisin vuonna 1959 pohjustettiin suuntaan muutos käsittää kilogrammaa kuten eniten käytetty mittayksikkö massan. Itse asiassa suurin osa SI tänään (modernin metrijärjestelmän yksiköiden) ovat yleisimmin käytetty tieteen, kaupan, ja jokapäiväisessä elämässä. On syytä huomata, kuitenkin, että joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa tarttuu puntaa niiden vakiomittayksikköä massojen mittauksessa.

Yhteenveto:

1. Pound on keisarillinen massan yksikkö tai painoa toimenpiteen aikana kilon on metrinen mittayksikkö.
2. Yksi kilo on suunnilleen yhtä suuri kuin 2. 2 naulaa. Joten kilon on 2. 2 kertaa painavampi kuin kiloa.
3. 'Pound' voi olla joko paino- tai Voimanmittauksen kun 'kilogramma' on puhtaasti massan yksikkö mittauksen.
4. 'Pound' voi viitata myös valuutan maan kuten Isossa-Britanniassa ja muissa maissa.