Ero laajoja ja intensiivisiä PropertiesLaaja vs Intensive Properties

Sanat 'intensiivinen, laaja' ja 'omaisuus' on Latinalaisen alkuperä, koska ne olivat peräisin latinan sanoista 'intensivus,' 'extensivus,' ja 'substantia.' Sana 'intensiivinen' käytettiin myöhemmin kuin sana 'laaja'. Records osoittaa, että sana 'intensiivinen' käytettiin vuosina 1400-1450, kun taas sana 'laaja' käytettiin vuosina 1375-1425.

Kun etsi intensiivinen ja laaja omaisuuden Internetissä, se osoittaa tiedettä. Avainsana on 'merkitystä', koska intensiivinen ja laaja ominaisuudet ovat fyysisten ominaisuuksien asiasta. Kuten me kaikki tiedämme, koska varhain kouluikäiset, 'asia' voisi olla mikä tahansa mitään, on paino ja vie tilaa. Seuraavat ovat niiden erot tieteen maailmaan:

Intensiivinen ominaisuus on kyky olla omavaraisia ​​sillä on kyky ei määrästä riippuen aineen läsnä. Laaja ominaisuus on sen vastakohta on kyky luottaa. Intensiivinen ominaisuus on ominaisuus materiaalista, joka tekee aineen tunnistettavissa; sen ei 't muutos. Laaja omaisuus voidaan helposti tunnistaa varten se muuttuu riippuen aineesta lisätään siihen. Intensiivinen omaisuutta ei voida laskea, kun laaja omaisuus voidaan laskea sillä se on yhdistelmä osista asioita.

Koko laajaa ominaisuuksien muutokset kun koko intensiivisen ominaisuuksia ei muutu.
Esimerkkejä intensiivinen aineen ominaisuus ovat: väri, johtavuus, sulamispiste, sitkeys, paine, jäätymispisteen, tiheyden, kiehumispiste, haju, kiilto ja kovuus, mm. Esimerkkejä laajan aineen ominaisuus ovat: massa, tilavuus, paino ja pituus.Yhteenveto:

1. yksinkertainen tarkastus, ainoa ero sanojen 'laaja omaisuus' ja 'intensiivinen omaisuus' ovat ensimmäiset kaksi kirjainta vielä ne tarkoittavat kaksi vastakkaista sanaa.
2. tiede, intensiivinen ja laaja ominaisuudet ovat fyysisten ominaisuuksien asiasta.
3. Intensiivinen ominaisuus on kyky riipu, ei muuttaa, ja on helppo tunnistaa. Se voi 't laskea, ja sen koko doesnt' t muutos. Laaja ominaisuus tarkoittaa kaiken vastakohta nämä kuvaukset.

4. Esimerkkejä intensiivisen aineen ominaisuus ovat: väri, johtavuus, sulamispiste, sitkeys, paine, jäätymispisteen, tiheyden, kiehumispiste, haju, kiilto ja kovuus, mm.