Ero Metallit ja Non-Metals 'Metals' vs 'Non-Metals'

Jaksollisen, metalleja sijoitetaan vasemmalle kun taas ei metalleja sijoitettu oikealle. Ne ovat molemmat osat koostuvat atomien kanssa tietty määrä protoneja, joilla on erilaiset fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet. Saat lisätietoja niiden eroista, let 's katsomaan niiden ominaisuuksia.
'Metals'

Metallit ovat aineita, jotka on määritelty niiden asema jaksollisen. Ne on ryhmitelty alkalimetallien, maa-alkalimetallien, siirtymämetalleja, ja harvinaisten maametallien.
On yhdestä kolmeen elektroneja päällinen on metallia. He menettävät valenssielektronit ja muoto kationeja. Ne ovat elektropositiivisten ja purkautuvat katodilla on elektrolyysin. Ne hapettuvat ja ovat hyviä pelkistysaineita ja voivat muodostaa oksideja, jotka ovat happamia.
Metallit ovat tempervalurautaisten mikä tarkoittaa, että ne voidaan muodostaa ohuiksi arkkia. Ne ovat myös hyviä johtimet sähkön ja lämmön. Ne näyttävät läpinäkymätön, ovat kiiltäviä ja voidaan kiillottaa. Paitsi elohopea ja gallium, metallit ovat kiinteitä, vahvoja, ja kova. Niillä on korkea sulamis- ja kiehumispiste ja on korkea tiheys, lukuun ottamatta natriumin, kaliumin, kalsiumin ja magnesiumin.
'Non-Metals'

Epämetallit ovat aineita, joilla ei ole ominaisuuksia metalleja. Ne muodostavat suurimman osan maapallon 's kuori, ilmapiiri, ja suurin kudosten kaikkien elävien organismien. Ne voivat muodostaa kaksiatomiseksi molekyylejä niiden alkuaine tilassa. Epämetallit on välillä neljästä kahdeksaan elektronien ulommat kuoret ja voi parantaa tai osake valenssielektronit ja muodon erottamiseen. ne ovat electronegative, ja koska heillä on kyky saada elektroneja muita elementtejä, ne ovat hyviä hapettavat aineet. Kun elektrolyysin ne purkautuvat anodilla ja voivat muodostaa emäksisiä oksideja. ne ovat hauraita, muokattavaksi soveltumattomia tai sitkeää ja eivät ole hyviä johtimet sähkön ja lämmön. Ne ovat avoimia, ei voida kiillotettu, ja eivät ole kiiltäviä paitsi grafiitista ja jodia.Paitsi timantti kuitua, epämetalleja ovat heikkoja, pehmeitä, on alhainen vetolujuus, ja alhainen tiheys. Niillä on alhainen sulamis- ja kiehumispisteet paitsi booria, hiiltä ja piitä. Metallit voivat olla joko kiinteitä aineita, nesteitä tai kaasuja huoneenlämpötilassa.

Yhteenveto:
1. Metallit ovat 1-3 elektronit niiden ulkokuori taas epämetallit ovat 4-8 elektronit niiden ulompi kuoret.
2. Metallit menettää valenssielektronit ja muoto kationeja kun epämetallit saavat valenssielektronit ja muodon erottamiseen.
3. Metallit ovat elektropositiivisten ja muodostavat happamia oksideja kun taas ei-metallit ovat electronegative ja muodostaa emäksisiä oksideja.
4. Metallit Joustavuus ja muokattavuus taas ei-metalleja ei ole.
5. Metallit ovat hyviä johtimet sähkön ja lämmön, on korkea sulamis- ja kiehumispisteet, korkea tiheys, ja ovat vahvoja ja kovia vaikka epämetallit huonon sähkönjohtavuuden sähköä, on alhainen sulamis- ja kiehumispisteet, alhainen tiheys, ja ovat pehmeitä ja heikko.
6. Metallit ovat kiiltäviä, läpinäkymätön, ja voidaan kiillottaa samalla epämetalleja ovat läpinäkyviä, ei voida kiillotettu, ja eivät ole lustrous.