Ero Nukleofiilillä ja BaseNukleofiilin vs Base

Equilibrium on tila tasapaino asioita ympäristöstä, kaikkien elävien olentojen, ja kehossa. Tämä tasapaino vaikuttavat erilaiset kemialliset reaktiot elektroneja ja ioneja. Näiden kemiallisten välittäjäaineiden reagoida eri ympäristön ja voimaa tai lämpöä soveltaa. On tärkeää yhdisteiden happo-pohjainen kemiaa, mutta siellä on myös ero nukleofiilin ja pohjan suhteen niiden rooli.

Nukleofiilejä muodostuvat elektronit tärkeä tehtävä tarjota elektrofiilejä tarpeellinen määrä elektroni paria. Tämä toimia nukleofiilejä määrittelee nopeuden electrophilicity reaktion. Yleensä lyhytvaikutteinen nukleofiilin edistää nopeaa reaktioaikaa, ja huono nukleofiilin on hidas kemiallinen reaktio aikaa. Joten laittaa se selvästi, nukleofiilin vaikuttavat nopeuteen ja nopeutta kemiallisia reaktioita.

Emäkset, toisaalta, ovat mukana ylläpitää happo-pohjainen tasapaino ympäristöön. Bacisity yleensä käsittelee vakautta tietty sidos välille syntyy happoa ja emästä ioneja. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vahvempi pohja on vahva affiniteetti happoa, ja todennäköisesti, heikompi pohja muodostaa heikko sidos hapolla. Tämä kemiallinen reaktio käsittelee happopohjaisista tasapainoa.

Ero siis välillä nukleofiilin ja pohja on, että nukleofiilejä käsittelee nopeuteen reaktioaika taas emäkset käsitellä tehokkuutta joukkovelkakirjojen se luo. Vaikka molemmat rakenteet suorittavat eri tehtäviä, ne ovat molemmat yhtä tärkeitä molekyylien liikkeitä. Sen vuoksi turvallista sanoa, että vahvempi neucleophiles ovat parempia, koska ne käynnistävät nopea reaktioaika, ja vahvat emäkset ovat tärkeitä muodostamaan vahvempia sidoksia molekyylien välillä.

Keskustellessaan ominaisuudet, nukleofiilit ovat kineettinen luonteeltaan taas emäkset ovat termodynaamiset. Merkitys nukleofiilejä vaikuttavat nopeutta kemiallisia reaktioita sisällä ympäristöön samalla emäkset reagoimaan riippuen altistumisen saamansa onko ympäristö on kuuma tai kylmä.Reaktioaika vaihtelee myös välillä; nukleofiilejä pyrkivät reagoimaan ensin säilyttää tietty tasapainotilan. Tämä tekee nukleofiilejä kuin alustava kemiallinen välittäjän molekyylit muodostavat väli lajeja estämiseksi peruuttamaton olosuhteissa. Bases, toisaalta, käytetään palautuvia olosuhteissa, joissa vakaa ja vahva emäkset muodostamiseen tarvitaan tietty taso vakaa tasapaino molekyylejä. Nukleofiilejä ovat siis nopea ja välitön kemiallisten välittäjäaineiden tuoda takaisin tasapainoon. Emäkset ovat hitaita kemiallisia välittäjäaineita, joilla varmistetaan tasainen tarjonta vahva happo-pohjainen joukkovelkakirjojen säilyttää äänen tasapainon.

Käsiteltäessä niiden ominaisuuksia orgaanisen kemian, nukleofiilit reagoivat hyökkäämällä elektroni-puutosta hiilet taas emäkset hyökätä happamia protoneja. Molemmat prosessit luoda tasapaino molekyyli ympäristöissä. Rakenteellisesti olemassa myös useita eroja kahden; nukleofiilejä ovat vähemmän electronegative, suurempia, ja ne ovat helposti hapettuvat, kun taas emäkset ovat erittäin electronegative, pienempiä, ja on vaikeampi hapettaa. Hapetus tarkoittaa tässä nopeuden, jolla käyttöä hapen molekyyliprosessien tuhoaa joko nukleofiileillä tai emäksen. Tyypillisesti nukleofiilit reagoivat hiilen ionien taas emäkset reagoivat vetyioneja.

Yhteenveto:

1. Ero nukleofiilejä ja emäksiä sisältää niiden merkitys kemiallisessa reaktiossa.
2. nukleofiilejä reagoida nopeuden tai energiaa, kun taas emäkset reagoivat eri lämpötiloissa.
3. nukleofiilejä ovat mukana electrophilicity kun emäkset ovat mukana bacisity reaktioita.
4. nukleofiilejä ovat mukana nopeutta reaktion emäksiä ovat mukana vahvan sidoksen
muodostelmia.
5. nukleofiilejä ovat kineettinen luonteeltaan taas emäkset ovat termodynaamiset.
6. nukleofiilejä ovat nopeita ja välittömiä kemiallisten välittäjäaineiden aikana tarvittavat peruuttamaton olosuhteet
vaikka emäksiä ovat hitaita kemiallisia välittäjäaineita, jotka ylläpitävät happo-pohjainen tasapainoon aikana palautuva
olosuhteissa.
7. nukleofiilejä hyökkäys elektroni-puutosta hiilet taas emäkset hyökätä happamia protoneja.
8. nukleofiilejä ovat vähemmän electronegative, suurempia, ja ovat helposti hapettuvat kun emäkset ovat erittäin
electronegative, pienempiä, ja on vaikeampi hapettaa.