Ero Generic ja Merkki Drugs geneerinen vs tuotemerkillä huumeet

Reseptilääkkeiden ovat saatavilla yleisiä ja tuotenimiä. Puhuttaessa ero geneerinen ja tuotemerkin huumeita, näkee, että geneeristen lääkkeiden ovat kopio tuotemerkin huumeita.

Tuotemerkki lääkkeet ovat niitä lääkkeitä, jotka on tutkittu ja kehitetty tietyn lääkeyhtiö. Tämä lääkeyhtiö on patentti tuotemerkki huumeiden ja ei voi myydä muut yritykset. Tietyn ajan kuluttua, tuotemerkin nimi huume tulee julkista. Kun se tulee julkista, muut yritykset voivat valmistaa lääkettä. He eivät voi käyttää samaa merkkiä, mutta voi sanoa, että se on geneeristä lääkettä.

Yksi tärkeimmistä eroista välillä nähdään tuotemerkki huumeiden ja geneeristen lääkkeiden on kustannuksia. Geneerinen lääkkeet tulevat halvemmaksi kuin tuotemerkki tuotemerkkejä. Monet tuotenimi lääkkeet voivat maksaa noin kolme kertaa geneeristä. Tämä johtuu siitä, että apteekki yhtiöt ovat käyttäneet paljon rahaa tutkimiseen tai valmistuksessa lääke. Mikäli geneeristen lääkkeiden, hinta on alhainen, koska on olemassa paljon apteekki yritysten kopioi alkuperäisen version.

Ainesosat suku ja tuotenimi huumeet ovat lähes samat. Mutta saattaa olla eroja valinta täyteaineita ja lisäaineita, joita geneeristen lääkevalmistajien.Muodon geneerinen lääke voi olla sama kuin tuotenimellä huumeita. Joissakin tapauksissa sama geneerisiä lääkkeitä voi olla eri muotoja.

Yhteenveto

1. geneeristen lääkkeiden ovat kopio tuotemerkin huumeita.
2. tuotemerkki huumeet ovat niitä lääkkeitä, jotka on tutkittu ja kehitetty tietyn lääkeyhtiö.
3. Lääkeyritys on patentti tuotemerkki huumeiden ja ei voi myydä muut yritykset. Geneerinen lääkkeitä ole patentoitu, koska ne ovat vain kopio alkuperäisestä huumeita.
4. Kun tietyn ajan, tuotemerkin nimi huume tulee julkista.
5. Monet tuotenimi lääkkeet voivat maksaa noin kolme kertaa geneeristä.