Ero unssia ja unssiaUnssia vs unssia

Siellä 'sa paljon meneillään termien' unssia 'ja' unssia. 'Tämä on, koska on olemassa erilaisia ​​järjestelmän mittauksia käytetään eri puolilla maailmaa kuten Metric System, Englanti, USA Tavanomaisia, Imperial, Natural yksiköt, ja Non -standardin yksiköt. Lisäksi yksi on erottaa, jos kohde mitattavan on nestemäisessä muodossa tai kuivassa muodossa, sillä mittaus paino ja tilavuus ovat kaksi eri asiaa.

Tässä yhteydessä kaksi mittausta käytetään usein väärin monet C nesteen unssi ja unssi. Yksinkertaisimmillaan mahdollinen selitys, nesteen unssi (lyhennetty nesteunssi) käytetään mittaamaan nesteiden samalla unssi (lyhennetty oz.) On kuivien mittauksiin. Tämä antaa meille ajatus siitä, että nesteunssia on tilavuuden mittaus, kun taas toinen on mittaus paino.

Yhteisissä sovelluksissa, useimmat tietävät, kuinka suuri yhteinen koti pint on. Yksi tuoppi (an Englanti mittayksikkö) on itse asiassa sama kuin 16 unssia (US Tavanomaiset). Toinen esimerkki on punta (yhteinen US Tavanomaiset tai Brittiläinen Unit). Yksi punta (lyhennetty lb) on yhtä suuri kuin 16 unssia. On vaikea päällekkäin tai liittää mittaukset nesteen unssi (Volume) unssi (paino). Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole mahdollista välittömästi määrittää painon tiettyä asiaa vain tietyn määrän, sinänsä. Ensin täytyy tunnistaa nesteen tiheyden tietää sen paino. Joten muuntaa nesteunssia paino yksikköä tulisi sisältää tiheys kaavassa. Jos me 'uudelleen puhumme yksi neste unssi vettä, sen vastaava unssi on noin 1 043 C antaa noin 1: 1-suhteessa. Mutta muut nesteet, ero voi olla hyvin merkittävä.Termi 'unssi' on romaaninen sanasta 'uncia', joka tarkoittaa 'kahdennentoista osan.' Sitä voidaan myös käyttää useissa eri järjestelmissä mittausten, mutta yleisimmin käytetty järjestelmiä 'unssi' on kansainvälinen unssia ja kansainvälisen avoirdupois unssi. Tämä viittaa siihen, että yksi avoirdupois unssi on noin 28. 3495231 grammaa. Samoin käytämme kaksi järjestelmää mitattaessa unssia. Esimerkiksi, yksi yksikkö on nesteunssia on noin 29.5735297 ml. käyttäen Yhdysvaltain Tavanomaisia ​​järjestelmää, kun se on vain noin 28 ml. käyttäen Imperial järjestelmää. Tämä tekee yhden kerjätä käyttöön yhden yhtenäisen, standardi mittausjärjestelmä, joka ei ole täysin sovellettavissa tänään.

Yhteenveto:

1. 'unssi' on 'oz.' lyhenne taas 'nesteunssia' on lyhennetty 'nesteunssi'
2. unssi mittaa painoa kun nesteunssia mittaa tilavuuden.
3. Yksi punta on 16 unssia, kun yksi pint on yhtä suuri kuin 16 unssia.
4. Yksi fl. oz. on yhtä suuri kuin 29.5735297 ml. käyttäen Yhdysvaltain Tavanomaiset järjestelmään.