Ero Solid ja LiquidKiinteä vs Liquid

Matter on jotain, joka on massaa ja vie tilaa ja voi tuntea ja havaita yhden tai useamman aistien. Se on erotettava henkistä tai hengellistä aineen määrä sen fyysinen olemassaolo. Se koostuu atomien ja atomia pienemmät hiukkaset. Se on massa, pituus, leveys, ja korkeus joka voidaan mitata, ja se houkuttelee muita asioita painovoimaisesti. Se tekee kaikki aineet. Se on olemassa neljä tilaa, nimittäin:

Plasma, joka on olomuoto, joka on samanlainen kuin kaasu ionisoidun hiukkasia.

Kaasu, joka on olomuoto, joka on kuvattu kautta paine, tilavuus, lämpötila, ja hiukkasten lukumäärä.

Solid, joka on olomuoto, joka on kiinteä tilavuus ja muodon atomeja, jotka on sidottu tiiviisti toisiinsa, joka tekee sen kestäväksi muuttaa. He voivat muuttaa vain, jos ne on leikattu tai rikki väkisin.

Liquid, joka on olomuoto, joka ei ole muoto ja otetaan muoto säiliön, joka pitää sen. Atomit nestemäisessä, vaikka myös sidottu yhteen, ovat tilapäisiä jolloin ne voivat liikkua vapaasti ja virtaa.Tiheys nesteen on vakio. Vaikka sekä kiinteä ja nestemäinen ovat kondensoitu asioita, nesteitä kuten kaasua pidetään nesteitä. Nesteet on monia käyttötarkoituksia ja yksi niistä on liuottimena. He voivat liueta kiinteitä aineita ja muita nesteitä.

Kuten voiteluaineita, niitä käytetään moottoreissa, hammaspyörien ja metallityöt. Niitä jopa käytetään sähköntuotantoon ja siirto. Mittauslaitteet käyttää nesteitä ilmaisemaan lämpötilan ja paineen. Elohopea, bromia, etanoli ja vesi ovat esimerkkejä nesteitä.

Kiintoaineita, toisaalta, ovat vahvat, joustavat, kova, kova, ja sitkeää tai joustava. Heillä on useita luokkia kuten metalleja, mineraaleja, keramiikkaa, puuta, polymeerit, orgaanisia kiinteitä aineita, komposiittimateriaalit, puolijohteet, nanomateriaaleja, ja biomateriaaleja. Heillä on lämpö-, sähkö-, sähkömekaaninen, optiset ja optoelektroniset ominaisuudet. Ne voidaan muuntaa nestemäiseen kuumennettaessa joka ei muuta atomien mutta vaikuttaa siihen, miten ne ovat sidoksissa toisiinsa. Nesteet virtauksen painovoiman, ja jotkut nesteet muuttuu kaasua kuumennettaessa tai osaksi kiintoaineita jäähtyessään.

Yhteenveto:

1. Kiinteä on olomuoto, joka on muotonsa ja tilavuus kun neste on olomuoto, joka on tilavuus, mutta ei muotonsa.
2. neste otetaan muoto säiliön, joka pitää sen, kun taas kiinteä aine on muodoltaan oman.
3. atomien kiinteään sidotaan tiukasti yhteen aiheuttaa se tulee pakattuja, ja se voi vain värisemään, kun atomit nesteeseen, vaikka sidottu yhteen, ovat tilapäisiä jonka avulla ne voivat virrata.
4. Kiintoainetta ovat vahvoja, kovia, elastisia, sitkeitä ja joustavia vaikka nesteet eivät ole.
5. Nesteet käytetään liuottimia, voiteluaineita, generaattorit ja voimansiirto ja mittalaitteet, kun kiintoaineet on erilaisia ​​käyttötarkoituksia, kuten rakennusmateriaalien, johtavat lämpöä ja energiaa, ja eristeet muun muassa.