Ero Laji ja PopulationLaji vs Väestö

Kun tutkimme organismeja, me tiedämme, että kaikki organismit maailmassa on luokiteltu kautta hierarkia ja eritellään edelleen ja nimettiin kautta binominen nimistö. Tämä tutkitaan biologian opiskelijat tutkia kaikki näkökohdat kaikkien elävien asioita nimeäminen ja luokittelu asti rakenteiden ja ruumiinosat, nämä ovat kaikki mukana. Joten biologia voidaan myös pitää suurena ja täyttää uran plus yksi parhaista premedical kursseja.

Palataan nimeäminen ja luokittelemalla kaikki elävät organismit, meidän katsomaan mitä voi olla eroa lajille ja väestö. Onko ero? Jos on, mitä ne ovat?

Lajille on alhaisin ranking alla luokittelun hierarkian kaikkien organismien maapallolla. Se määritellään organismeja yhdynnän ja tuottaa jälkeläisiä, jotka ovat hedelmällisiä ja pystyy tuottamaan hyvin. Laji voidaan ryhmitellä kautta yksitoikkoisuus sisällä kapealla, samuudesta morfologiaa, ja samanlaisuutta DNA.

Väestö, toisaalta, on määritelty organismeja, jotka kuuluvat identtinen laji ja samat maantieteelliset kapealla tai alueella. Mainittu alue tulisi mahdollistaa näiden lajien risteytyä keskenään. Tämä on määritelmä biologiassa. Mutta sosiologia, väestö on kokoelma ihmisen. Vuonna 2006 oli yli kuusi miljardia ihmistä tällä planeetalla.Kuvaamaan näitä kahta sanoista määrä, se on ehdottomasti, että populaatio on suurempi kuin laji, koska sana on kollektiivinen substantiivi. Tutkijat voivat opiskella lajille määrittää niiden yksilöllisistä ominaisuuksista. Sosiologit, toisaalta, voi tutkia populaation koskevat heidän kulttuuri, arvot, elämäntapa, ja niin edelleen ja niin edelleen. Nämä kaksi sanaa ovat siis erittäin tärkeää.

Yhteenveto:

1. laji on yksittäinen organismi, joka kykenee lisääntymiselle kun väestö on lajiryhmien samalla maantieteellisellä alueella.
2. populaatio määrällisesti on varmasti enemmän kuin yksi laji.