Ero RER ja RQRER vs RQ

Siellä 'on niin paljon sekaannusta käynnissä välillä lyhenteistä RER ja RQ. Tällä lepotilassa RER, täysin tunnetaan hengityselinten vaihtosuhde, on itse asiassa sama kuin RQ tai hengityselinten osamäärä. Mutta nämä kaksi ovat eri sovelluksia tai ominaisuuksia, joita erotti heidät eri tavoin.

Elintarvikkeet ihmiset kuluttavat koostuvat eri molekyylien tai atomien, kuten tapauksessa glukoosin, hiilihydraatit ja rasvat. Niin vaihtelevia määriä happea tarvitaan aineenvaihduntaa prosessin tehokkaasti hapettaa elintarvikkeita käyttökelpoiseksi muotoja, jotka päättyvät sivutuotteena vettä ja hiilidioksidia. Niinpä CO2 vaihtelee riippuen aineesta metaboloituu. Tässä yhteydessä RQ on muodostettu yksikkö vähemmän arvo, joka on erittäin riippuvainen alustoille kulutetaan elimistön 's soluja.

RQ on metabolinen vaihto kaasun suhde, joka on yhtä suuri kuin CO2 tuotantoa yli hapenottokykyä (CO2 / O2). Se ei ole laite, koska yksiköt, joita käytetään CO2 ja O2 laskennan kumoavat. Rajoitus määritettäessä one 's RQ on, että tämä on yleensä laskettavissa vain solu- tasolla joten on mahdotonta maallikolle tietää tarkan RQ.

Päinvastoin, se on paljon helpompaa ja kätevä tietää RER joka pohjimmiltaan vastaa RQ vain hieman mittaamalla ilma poistuu. Tämä asettaa kahden välinen ero, vaikka ne ovat hieman vaihdettavissa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että RER voidaan havaita ja lasketaan nenän tai suun. Se vain toimii arvio RQ.Vaikka käytettyjen muuttujien osinko ja jakaja ovat samat molemmille, osamäärä päätyvät hieman erilainen aivan erityisesti, jos kohde testattavan kokee tilan happo-emäs epätasapaino (ts hyperventilaatio, nälkää, jne.) Tai aiheena on parhaillaan tekemässä toimintaa (ts rasittava liikunta). Tämä johtuu siitä, että RQ mittaa vain CO2 solutasolla tai metabolisen tasot, kun taas RER sisältää sen mittauksen CO2 tuloksena tuotettua puskurointia.

RER arvostetaan 0,8, kun kohde on levossa ja ryhtyy normaalia ruokavaliota. Kun tämä taso on 0,7, se merkitsee, että rasva on ensisijainen ravintoa käytetään elimistön 's polttoaine kun taas 8. 5 merkitsisi molempia hiilihydraatteja ja rasvoja. RER että' s yli 1 joko tarkoittaa hiilihydraatteja ovat ensisijaisena polttoaineena tai laitos on käynnissä joitakin epätasapainoa. Kuten mainittiin, järjestelmä parhaillaan stressiä käyttämästä tai tehdä muita toimintoja voi muuttaa RER ja myös lisätä sen korkeampi kuin 1.

Yhteenveto:

1. Hengitysteiden osamäärä (RQ) on osuus CO2 tilavuuden syntyy O2 volyymi kulutusta cellular tasolla.
2. Hengitysteiden vaihtosuhde (RER) on osuus CO2 tilavuuden syntyy O2 volyymi kulutusta käyttämällä poistoilma laskennassa.
3. RER voidaan mitata nenän tai suun toisin RQ.