Ero Oikea ja vasen keuhkoOikea Lung vs vasen keuhko

Hengitys on yksi luonnollisia asioita, mitä teemme. Olemme hengittää elääkseen. Tämä on periaatteessa totta. Itse hengitys tulee hyvin luontevasti meille, että meillä on taipumus unohtaa, että me edes tee sitä. Tämä johtuu siitä, hengitys voi olla sekä vastentahtoisesti ja vapaaehtoisesti hallinnassa. Tämä tarkoittaa, että aivot jo ohjelmia meidän hengityselimiä liikkua ja toimia ilman meitä on tietoinen siitä, millä varmistetaan, että voimme säilyttää oikean määrän happea tarvitaan voimme elää ja meidän solujen normaalisti toiminto.

Hengityselimiä on yksi elintärkeä järjestelmien kehossamme. Tämä järjestelmä on pohjimmiltaan pidetään tärkeä rooli pelaajan selviytymisellemme, vaikka meidän on muistettava, että kaikki järjestelmät kehossamme ovat yhtä tärkeitä. Elämämme riippuu normaali ja toimiva hengityselimiä. Tämän sanoi ja tehty, meidän hengityselimiä pystyy ottamaan tarvittavat happea, kun se karkottaa hiilidioksidia. Lisäksi ilman, että otamme jatkuvasti liikkuvien ulos hengityselimiä läpi sarjan osia, jotka ovat kiistatta tärkeitä hengittää. Ilma päätyy alueen kaasun vaihtoon, keuhkorakkuloihin. Se on jopa sanonut, että jos ojentaa kaikki keuhkorakkuloihin, se kattaisi puolet tenniskenttä.

Tärkein osa hengityselimiä olisi sen suurimman osan, keuhkoihin. Keuhkot ovat joukko hengityssuojainta joka täyttyy ja tyhjenee kuin ilma menee sisään ja ulos. Vaikka emme voi nähdä meidän keuhkot, voimme vain kuvan ulos sen inflaatio ja deflaatio kautta liikkumisen meidän rinnassa, koska se laajenee ja supistaa hengityksen aikana. Lisäksi meidän keuhkot vievät suurimman osan ylemmän rintakehän alueella ja jopa eräänlainen-of sulkee sydämen molemmin puolin. Koska meidän keuhkot koostuu ohuista kerroksista, se on suojattu meidän kylkiluut estämiseksi harmillista vammoja. Lopuksi meidän keuhkot jaetaan lohkoa.

Vaikka ne näyttävät samankaltaisia ​​kuvia tai kaaviot, meidän keuhkot on ero, ja se on sen lapojen lukumäärä. Vasen keuhko koostuu vain kaksi lohkoa, erotettu puolivälissä jota interlobular halkeama. Pohjimmiltaan nämä lohkoa on nimetty mukaan asemaansa viitaten halkeama, mikä nimeltään ylivoimainen ja huonompi lohkoa.

Oikea keuhko, toisaalta, on kolme lohkoa vielä erotettu halkeama. Se koostuu ylivoimainen koru, keskimmäinen lohko, ja huonompi koru. Tämä erottaa sen vasen keuhko.Voit lukea tarkemmin tästä lähtien vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. keuhkot ovat tärkeimmät urut hengityselimiä joka on elintärkeä selviytymisen.

2. vasen keuhko koostuu kahdesta lohkoa, nimittäin ylivoimainen ja huonompi.