Ero polyypit ja RisatPolyypit vs Risat

Kehomme on yksi ihana luominen, lähes jokainen osa annettava erityisasema omassa terveyden ja normaalia toimintaa. Sanotaan, että ihmisen keho on hallussaan oikeat osat ja pidetään yhtenä monimutkainen kone. Meidän elin on luotu siten, että kaikki näyttää on nimetty asema. Lisäksi jotkut jopa väittävät, että jokainen elin ja solujen toimintoja yhtenä varmistaen, että olemme jatkuvasti tilassa hyvinvoinnin ja suojassa hyökkääviä tai ulkomaisen organismeja. Silti on vielä joitakin osia kehomme, joita ei voida sisällyttää merkittäviä keskusteluja terveyden ylläpitäminen. Mutta mitä voimme eivät ymmärrä, että nämä osat ovat erityinen rooli omassa elämässämme, ja että nämä osat ovat jatkuvasti toiminnassa, joka suojelee meitä haittaa.

Saatat ihmetellä, mitä puhun täällä. Kaikista asiat Edellä esitettyjen voi olla vain yksi asia, joka on tarkoitettu, ja että on, kehomme 'immuunijärjestelmään. On havaittu, että immuunijärjestelmä on hyvin ainutlaatuinen ja monimutkainen tapa kynsistä itse haitallisten organismeja. joka toinen on erillisiä osia kehomme, jotka estävät, saalis, stop, suodatin, tai syö ulkomaisen organismeja. Näitä suojaavia mekanismeja auttaa meitä pysyä terveenä ja vapaa taudeista ja haittoja.

Lisäksi kehomme on kuin palomuuri, niin monet puolustuksemme ennen kuin organismi pääsee elintärkeä osa. Sanotaan, että on olemassa 3 suuret linjat puolustuksemme vahvistettu. Ne ovat ensimmäinen puolustuslinja, toinen puolustuslinja, ja solutasolla. Mutta varten tämän keskustelun, minä vain puuttua ensimmäisellä puolustuslinja, johon liittyy adenoids ja risat.

Adenoids sijaitsee pehmeä kitalaki, lähellä kalliimpien katon suussa ja takana nenän alueelle. Nämä pienet rauhas elimet muistuttavat, että imusolmukkeiden joka suodatin ja liittää mitään vieraita organismeja tai bakteereja, jotka tulevat nenän kautta tai jopa suun. Ne ovat osa ensisijainen puolustuksemme meidän immuunijärjestelmä, joka jatkuvasti toimii poistaa niin paljon organismit kuin mahdollista.

Risat, toisaalta, toimii samalla tavalla kuin meidän polyypit. Niitä pidetään myös ensisijaisena puolustukset valtaamisesta eliöiden päästä ohi adenoids tai niille mikro-organismien, jotka tulevat suun kautta. Niiden ero on niiden asema, jossa risat sijaitsee molemmin puolin kurkusta.

Voit lukea lisää tästä aiheesta, koska vain perustiedot tässä annetaan.Yhteenveto:

1.

Meidän immuunijärjestelmä jatkuvasti toimii suojella meitä haittaa ja säilyttämään terveydelle.
2.

Meidän polyypit sijaitsevat takana lopussa meidän nenäontelon korkealla pehmeä suulaki.
3.