Ero sileät lihakset ja sydänlihaksetSileät lihakset vs sydänlihakset

Kaksi eniten hämmentävä lihas tyyppejä ovat sydänlihaksen ja sileän lihaksen. Syy tällaiseen confusionmay johtua molempien ollessa tunnettu tahatonta supistelua toisin kuin pitkä ja voimakas luustolihakset (somaattinen lihakset), jotka voivat sopimuksen vapaaehtoisesti. Kuitenkin sydämen ja sileät lihakset vielä eroavat muita näkökohtia.

Sydämen lihakset poikkijuovaisia ​​(on juovia tai viivoja), joka on lähes samanlainen kuin luuston lihaksia. Sydämen lihakset myös monia ytimiä, jotka toimivat yhdessä ja samassa yksikössä. Tämäntyyppinen lihas on ainutlaatuinen siinä mielessä, että sen kuidut linkkiä ja jaettu ketjujen kautta interkaloituina levyjä. Se johtuu siitä, että viimeksi mainittu, että viestintä solujen välillä on mahdollista mikä johtaa läsnä näennäisesti ajoitettu sydänlihaksen supistuksia. Tämä itse asiassa vähentää taakkaa aivot, koska se ei enää tarvitse lähettää signaaleja kullekin sydänlihaksen vain anna sydämesi sopimuksen.

Sydänlihaksen on kudoksessa muodostaa oman sydänlihaksessa ja ulkoisen sydämen seinät. Se edustaa myös muiden suurten verisuonten verenkiertoelinten kuten aortta. Sileä lihakset ovat erilaisia, koska ne kattavat useimmat muut verisuonten kehosta. Yleensä sileä (tunnetaan myös sisäelinten) lihaksia reunustavat verisuonten ja muihin sisäelimiin. Kaikki kanavat tai putket, onteloita ja vuoria oman virtsan, ruoansulatus, sukuelinten, ja hengityselimiin ovat kaikki koostuu sileistä lihaksia. Joidenkin asiantuntijoiden anatomistit, sileät lihakset muodostavat myös silmämunan ja joitakin kerroksia ihoa.

Sileät lihakset on nimetty sellaisiksi, koska ilman juovia. Ne ovat myös tukevampi kuin sydänlihakset siinä mielessä, että ne voivat venyttää suurempi pituudet ja voi ylläpitää pidemmän supistukset verrattuna sydämen lihaksia. He voivat tehdä niin ilman esiintymistä vahinkoa. Mutta tämä ei tarkoita, että sydämesi ei voi ylityöllistettyjä. Koska itse asiassa, monet sydämet tullut stressaantunut helposti, koska sydän tarvitsee valtavasti verta, jotta se toimisi tehokkaasti. Jos ne ylityöllistettyjä, niillä on taipumus kasvaa kooltaan, kun jos sileiden lihasten tulla ruuhkautuvat, niillä on taipumus lisätä lukumäärältään ja kooltaan. Lisäksi kun sydän on loukkaantunut, se ei voi regeneroida toisin sileisiin lihaksiin.Nämä kaksi poikkeavat myös luonteeltaan heidän valvonnassaan. Sydän Esimerkiksi on oma sydänlihaksen tahdistimen joka säätelee sen hakkaaminen, joka on valvonnassa autonomisen hermoston (hermostoon jako tajuton tai automaattinen hermo vastaus). Sillä sileät lihakset, on 'Korean suoraan hermotuksen jossa autonomisen järjestelmän vaikuttaa suoraan toimintaan sileän lihaksen läsnä sisäelimissä. Lisäksi hormonit voi myös käynnistää joitakin toiminta sileän lihaksen.

Yhteenveto:

1. Sydämen lihakset poikkijuovaisia ​​toisin sileisiin lihaksiin.
2. Sydämen lihakset esiintyy sydämessä seiniin ja aortta taas sileät lihakset löytyy useimpien verisuonten ja sisäelimissä.
3. sydänlihaksen on hermottamiin autonomisen hermoston kautta sydämentahdistin taas sileän lihaksen suoraan hermottamiin tätä järjestelmää.